Huxley

Huxley - Secret of Sahara Clay Mask: Balance Blend


En dybderensende lermaske, der effektiv trækker overskydende olie og snavs ud af huden og porerne, samt fjerner døde hudceller fra overfladen af din hud.

Lager status

Produktet er på lager

239,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En dybderensende lermaske, der effektiv trækker overskydende olie og snavs ud af huden og porerne, samt fjerner døde hudceller fra overfladen af din hud. Masken efterlader dig med en ren, udglattet og klar hud. Secret of Sahara Clay Mask: Balance Blend er en lermaske baseret på marokkansk Ghassoul ler, Det Døde Hav mudder, Fransk Grønt ler, og amazaonisk hvidt ler. De tre typer af ler hjælper med at fjerne urenheder og overskydende olier fra dine porer uden at trække dine naturlige olier med sig. Det Døde Hav mudder har eksfolierende egenskaber og hjælper med at fjerne de døde hudceller på overfladen og samtidig er nærende for din hud. 

Yderligere indeholder denne lermaske Prickly Pear frøolie fra Sahara. Denne ingrediens tilfører en intens fugt og har gode evner til at holde på fugtniveauet i din hud. Derudover er den beskyttende mod frie radikaler grundet dets høje koncentration af Vitamin E. 

Secret of Sahara Clay Mask: Balance Blend har en kølende sensation ved påførelsen, som har en beroligende effekt på din hud. 

Denne lermaske fra Huxley er velegnet især til fedtet og kombineret hud, der får olieret T-zone i løbet af dagen. 

Efter kontinuerligt brug af Secret of Sahara Clay Mask: Balance Blend  vil du opleve at din hud bliver mindre fedtet, mere ensartet hudtone og formindsket porerer.

Clay Mask: Balance Blend er fri for parabener, sulfater og silikone.

 

120 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Huxley - 5-Layer Pure Cotton Pads

Normale og billige vatrondeller kan indeholde kemiske stoffer og blegemidler, hvilket ikke er særlig godt for huden. Du gør din hud en tjeneste ved at skifte til koreanske vatrondeller, der tager bedre hensyn til huden, og ikke indeholder stoffer som er skadelige for huden.

49,00 kr.

Huxley - Body Lotion; Moroccan Gardener

En eksklusiv body-lotion med Huxleys signaturduft. Denne bodylotion vil nære din hud med dens dybt fugtgivende formular, som føles let og blød på huden

299,00 kr.

Bonajour - Mugwort Cream Calming Mask

En plejende og reparerende lermaske, der behandler irriteret, uren, problem hud, rødme og svækket hudbarriere.

179,00 kr.