Klairs

Klairs - Fundamental Nourishing Eye Awakening Gel


En effektiv øjengel, der formindsker mørke rande og hævelse samt er beskyttende mod frie radikaler.

Lager status

Produktet er på lager

299,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv øjengel, der formindsker mørke rander, hævelse samt er beskyttende mod frie radikaler. Denne øjengel har både en kølende og fugtgivende effekt på din hud, som kan friske dig op om morgenen.

Fundamental Nourishing Eye Awakening Gel er baseret på koffein, som er kendt for sine dulmende effekt på huden og dens formindskning af poser under øjnene. Derudover indeholder denne øjengel minerale olier, som kernel- og jojoba olie, der begge har en beroligende effekt på huden.

Klairs Fundamental Nourishing Eye Awakening Gel har en let og frisk gel-tekstur, som er hurtig absorberende uden at efterlade et tungt og fedtet lag på den tynde hud omkring øjenområdet.  Yderligere er denne øjengel god under make-up. 

Da denne øjengel er baseret på minimale ingredienser er den passende til alle hudtyper og tilstande. Særligt kan denne øjengel være god for den yngre aldersgruppe, der ønsker at starte med at bruge øjengel.

Efter kontinuerligt brug af Fundamental Nourishing Eye Awakening Gel vil du opleve at din hud omkring øjet bliver mere frisk, ensartet og er mindre hævet. 

Klairs Fundamental Nourishing Eye Awakening Gel er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

35 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Sine 05-02-2022

God kølende og fugtgivende Øjncreme. Man behøver kun en lille smule af gangen og selv med den lidt tynde gel konsistens, fugter den rigtig godt.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Klairs - Freshly Juiced Vitamin Drop

Baseret på naturligt effektive ingredienser der er sikre og ikke-irriterende for huden, Freshly Juiced Vitamin Drop vil forny og styrke din hud med ren Vitamin C. Serummen er især kendt for dens evne til at formindske pigmentering.

299,00 kr.

Klairs - Daily Skin Hydrating Water

En let toner der tilfører huden fugt og virker beroligende. Denne toner vil med dens indhold af grøn te, morgenfrue og kokos formindske irritation og rødme samt tilføre huden fugt uden at virke tung.

259,00 kr.

Klairs - Daily Skin Softening Water

En eksfolierende toner, der fjerner døde hudceller uden at irritere huden. Denne toner fra Klairs indeholder sukkerrør ekstrakt, der er en naturligt eksfolierende ingrediens.

259,00 kr.