Mary&May

Mary&May - Houttuynia Cordata + Tea Tree Serum


En effektiv serum, der med dens indhold af Houttuynia Cordata- og tea tree-ekstrakter formindsker samt forebygger store porer.

Lager status

Produktet er på lager

209,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv serum, der med dens indhold af Houttuynia Cordata- og tea tree-ekstrakter formindsker samt forebygger store porer. Houttuynia Cordata er en urt, som traditionelt har været anvendt for sine medicinske egenskaber flere steder i Sydøstasien. Anvendelse af Houttuynia cordata i hudpleje er rig på antioxidanter og hjælper med at forebygge mod frie radikaler samt behandling af hudirritation, problem hud og blackheads. Yderligere tilfører den fugt til din hud og holde på din huds fugtniveau.

Serummen indeholder yderligere tea tree-ekstrakter som er med til at behandle og hele hud irritation og urenheder samt forebygge svækket hudbarrier. Tea tree har anti-bakterielle egenskaber og hjælper på urenheder samt rødme. 

Serummen er let absorberende og efterlader ikke huden med et fedtet lag og grundet dens minimale indhold af ingredienser, kan denne serum anvendes for alle hudtyper, der ønsker at formindske synligheden af store porer samt rødme og uren hud.   

Efter kontinuerligt brug af Houttuynia Cordata + Tea Tree Serum vil du opleve at dine store porer er formindsket. 

Houttuynia Cordata + Tea Tree Serum er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, alkohol og silikone.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Mary&May - Centella Asiatica Serum

En yderst nærende og beroligende serum, der med sin høje koncentration af Centella Asiatica-ekstrakt formindsker samt behandler irriteret hud.

179,00 kr.

Mary&May - Collagen Booster Lotion

Denne hudcreme er en kollagen booster som tilfører din hud elasticitet samt er fugtgivende.

179,00 kr.

Mary&May - Houttuynia Cordata + Tea Tree Cleansing Foam

En nærende og plejende vandbaseret rens, der formindsker samt forebygger store porer med dens indhold af 40,7% Houttuynia Cordata- og 6,8% tea tree-ekstrakter.

119,00 kr.