Purito

Purito - AHA BHA Refreshing Solution


En effektiv eksfoliering, der fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen og samtidig behandler bumser, pigmentpletter og store porer.

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv eksfoliering, der fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen og samtidig behandler pigmentpletter og store porer. Denne eksfoliering fra PURITO er en AHA + BHA i én, hvilket betyder at den både fjerner døde hudceller på overfladen samt trænger dybt ned i porerne og opløser gammelt sebum. 

Denne eksfoliering indeholder BHA og AHA, der kommer fra Willow Bark og Glycolic Acid. Willow Bark indeholder et højt indhold af salicylsyre (BHA), som er en anti-bakteriel og anti-inflammatorisk ingrediens. Dette gør, at den formindsker rødme og urenheder. Derudover har Willow Bark også sebum-regulerende egenskaber, som vil forebygge og balancere fedtet hud og formindske produktionen af olie. Glycolic Acid er en form for AHA og er en frugtsyre, som arbejder på hudens overflade. AHA hjælper med at behandle uens hudtone og -tekstur. Ved at fjerne de døde hudceller giver AHA din hud mulighed for at fremme cellefornyelsen. Disse to ingredienser hjælper med at reducere hudorme, urenheder og rødme.

Eksfolieringen er især kompatibel med olieret og uren hud, der ønsker en mere ensartet hudtone og -tekstur samt behandling af store porer og pigmentpletter.

Efter kontinuerligt brug af AHA BHA Refreshing Solution vil du opleve at din hud bliver mere ensartet i hudtone og -tekstur, formindsket pigmentpletter/solskader/akne-ar og mindre synlighed af porer.

AHA BHA Refreshing Solution er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er vegansk og cruelty-free

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Amelie 14-04-2022

I like it. I haven’t used it for a long time yet but my skin feels smoother the next day. I use it every other day and have very dry skin. It doesn’t irritate or dry out my skin.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Purito - Centella Unscented Serum

En reparerende og udglattende serum der formindsker både fine linjer, pigmentpletter, rødme og urenheder. Centella Unscented Serum tilfører din hud en stor mængde af milde, men koncentrerede ingredienser med dens indhold af 49% Centella Asiatica, en asiatisk urt som er kendt for dens reparerende effekt på huden.

199,00 kr.

Purito - Centella Unscented Toner

En opgraderet version af den populære ”Centella Green Level Calming Toner” fra Purito. Denne nye version indeholder ingen essentielle olier, og på den måde bliver den endnu mere ideel til sensitiv hud, parfume-allergikere og reaktiv hud.

199,00 kr.

Purito - Centella Unscented Recovery Cream

En opgraderet version af den populære ”Centella Green Level Recovery Cream” fra Purito. Denne nye version indeholder ingen essentielle olier, og på den måde bliver den endnu mere ideel til sensitiv hud, parfume-allergikere og reaktiv hud.

229,00 kr.