Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Low pH Scalp Shampoo


Denne shampoo fra Pyunkang Yul vil med dens indhold af botaniske ekstrakter og olier tilføre dit hår og hovedbund fugt og næring.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hårtype passer den til
Produktet er

En mild shampoo der renser dit hår uden at irritere din hovedbund. Denne shampoo fra Pyunkang Yul vil med dens indhold af botaniske ekstrakter og olier tilføre dit hår og hovedbund fugt og næring. Shampooen er pH-balanceret, så den ikke irriterer din hovedbund.

På ingredienslisten finder du blandt andet tea tree olie, der går ind og renser og forebygger irriteret hovedbund. Samtidig har tea tree gode olie-kontrollerende egenskaber, så du forebygger fedtet hår.

Low pH Scalp Shampoo er især velegnet irriteret og tør hovedbund. 

Shampooen er fri for parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol, silikone og parfume.

 Kan bruges til Curly Girl Metoden.

 

500 ml.

 

Sådan bruges produktet
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Carla 13-02-2022

Virkede desværre ikke for mit hår. Brugte den i to uger for at være sikker, men mit fine, wavy hår var knastørt og filtret. Tror shampooen er god, men bare ikke hydrerende nok for mig, hvilket selvfølgelig er rigtig ærgerligt når man har brugt 200 kroner :/

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Acne Cream

Denne creme er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer akne og urenheder.

109,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Cream

Denne spot-creme er en del af den helt ny hudpleje-linje fra mærket Pyunkang Yul, som mildt men effektivt reducerer bumser og akne-ar.

89,00 kr.

Pyunkang Yul - ATO Lotion Blue Label

En mild bodylotion som giver fugt og glød til huden. ATO Lotion kan både bruges til voksne, børn og babyer grundet dens rene og naturlige ingredienser.

129,00 kr.