Some By Mi

Some By Mi - AHA BHA PHA Calming Body Lotion


En kropscreme, der forebygger og behandler bumser på kroppen, heraf på ryggen, skuldrene og brystet.

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken krop passer den til     
Produktet er

En kropscreme/bodylotion, der forebygger og behandler bumser på kroppen, heraf på ryggen, skuldrene og brystet

Cremen arbejder på kroppens hud på en mild, men effektiv måde. Cremen fjerner døde hudceller, beroliger rødme og formindsker urenheder.

Kropscremen er især velegnet til dig som oplever urenheder på kroppen, men kan også bruges af dig som ønsker at forebygge netop dette.

Hovedingredienserne i cremen er AHA, BHA og PHA, hvilket er ingredienser som vil gå ind og fjerne overskydende sebum (olie) og døde hudceller, som kan tilstoppe huden. Samtidig mindsker de både inflammation og en ujævn hudoverflade. På den måde er cremen udglattende og gøre din hud mere ensartet. AHA, BHA og PHA vil også hjælpe med at formindske akne-ar fra tidligere urenheder, så din hudtone bliver mere jævn. Derudover hjælper AHA med at give din hud en cellefornyelse ved at fjerne de døde hudceller og efterlader din hud med en sund glød.

Samtidig indeholder cremen også Some By Mi’s kendte Truecica kompleks som vil tilføre fugt og næring til huden, så din hud på kroppen holdes i en optimal stand. Truecica er baseret på Centella Asiatica, Tree tree-olie og Niacinamid. Centella Asiatica er kendt for sine beroligende, plejende og anti-inflammatoriske egenskaber. Centella Asiatica bruges til behandling af irriteret, uren, sensitiv eller blussende hud. Tea Tree og Niacinamid er to ingredienser, der hjælper på formindskning af uren og problem hud.

AHA BHA PHA Calming Body Lotion er fri for parfume, parabener, sulfater og udtørrende alkohol.

 

250 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Annette 31-08-2022

Super effektiv. Urenheder og ru hud forsvinder i løbet af få uger. Huden bliver glat og blød.
Er fuldstændig vild med produktet

Af: Nikita Lorenzen 06-03-2022

Jeg har haft problemhud med acne og KP i mange år og prøvet utallige produkter. Allerede på to dage, kan jeg se at min hud reagerer super godt på den her creme! Er positivt overrasket!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar

En rense-bar der er blevet kendt i Korea for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage!

99,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 14 Days Super Miracle Spot All Kill Cream

En spot-creme fra det populære mærke Some By Mi, der har specialiseret sig i at lave effektive og milde produkter til uren hud. Denne spot-creme formindsker urenheder, rødme og akne-ar på bare 14 dage.

149,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser

En krops-sæbe/showergel der forebygger og behandler akne på kroppen, fx på ryggen, skuldrene og brystet. Rensen går ind og renser kroppens hud i dybden på en mild, men effektiv måde.

179,00 kr.