Some By Mi

Some By Mi - Truecica Mineral Calming Tone-up Suncream (SPF 50+ PA++++)


En mild og plejende solcreme der forebygger aldringstegn, solskader, pigmentpletter og akne-ar. Truecica Mineral Calming Tone-up Suncream af Some By Mi er baseret på 100% mineral-filter.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild og plejende solcreme der forebygger aldringstegn, solskader, pigmentpletter og akne-ar. Truecica Mineral Calming Tone-up Suncream af Some By Mi er baseret på 100% mineral-filter og er effektivt beskyttende mod både UVA- og UVB-stråler. Til trods for at solcremen er en mineral solcreme efterlader den ikke en hvid hinde på din hud.

Yderligere er denne solcreme fra Some By Mi’s Truecica-linje og indeholder Centella Asiatica, som er en ingrediens der er kendt for sine beroligende, plejende og anti-inflammatoriske egenskaber. Centella Asiatica bruges til behandling af irriteret, uren, sensitiv eller blussende hud. Derudover finder du ligeledes Tea Tree og Niacinamid på ingredienslisten, hvor disse to ingredienser hjælper på formindskning på uren og problem hud. 

Solcremen kan bruges af alle hudtyper og hud-udfordringer, men er udviklet specielt til at være kompatibel med uren og irriteret hud.

Truecica Mineral Calming Tone-up Suncream er fri for kunstig parfume, parabener, sulfater og udtørrende alkohol.

 

50 ml.

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Stine 14-09-2021

Jeg har købt den solcreme efter jeg fik den anbefalet af søde Dermaspace. Jeg er positiv overrasket over den, men jeg er ikke helt enig i alt der er skrevet om den. Jeg synes den trænger flot ind i huden uden at være fedtet (fungerer fint under makeup). Dog efterlader den huden med mega whitecast efter man har påført den, men jeg føler det forsvinder en smule efter den får lidt tid til at trænge ind i huden. Jeg har tidligere oplevet at solcreme kan svige meget i øjenene, men det har jeg ikke oplevet med denne. Alt i alt er det ikke en ny "holy grail", men jeg synes den fungerede okay.

Af: Marianne 28-08-2021

Desværre er den slet, slet ikke som den gamle, så køb den endelig ikke, hvis du forventer noget lignende. Den nye version her indeholder silikone og er SUPER fedtet på huden, og desuden gør tone-up effekten huden meget bleg (jeg har ellers fair-light hud og er ret bleg i forvejen). Jeg vaskede den af øjeblikkeligt efter første påføring og må smide de to tuber, jeg forhåbningsfuldt havde købt, ud ????

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Nature Republic - Real Nature Green Tea Mask Sheet

Masken med grøn te tilfører huden antioxidanter som holder den sund og fugtet.

9,00 kr.

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Original)

En oliebaseret rens der effektivt renser make-up og skidt af huden. Den indeholder naturlige ingredienser, som papaya ekstrakt, der gør huden mere ensartet og fugtet.

199,00 kr.

Mizon - Joyful Time Essence Mask - Green Tea

Lækker sheet-maske fra det populære mærke Mizon. Sheet-masken mede grøn te indeholder antioxidanter som beskytter huden imod irritation samtidig med at tilføre fugt og glød.

12,00 kr.