Torriden - DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Mask


En dybt fugtgivende sheetmaske, der giver din hud en intens næring samt forebygger dehydreret hud.

Lager status

Produktet er på lager

29,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En dybt fugtgivende sheetmaske, der giver din hud en intens næring samt forebygger dehydreret hud.

DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Mask indeholder lav-molekylær hyaluronsyre, der sørger for at binde fugt til huden, og behandler tør og dehydreret hud.

Derudover indeholder masken P-Panthenol, Allatonin og Madecassoside der har en beroligende effekt og hjælper med at vedligeholde hudens fugtniveau.

Sheetmasken er kompatibel med alle hudtyper og tilstande grundet de minimale ingredienser

Efter kontinuerligt brug af DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Mask vil du opleve at din hud bliver fugtmættet og glødende.

DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Mask er fri for parfume, æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol, silikone og sulfater.

 

1 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mai 26-07-2021

Jeg fik modtaget denne maske i en af Dermaboxene og blev øjeblikkelig forelsket i denne maske. Den er super hydrerende og vild nærende samt plejende for min hud (jeg er påbegyndt retinol). Jeg anvendte masken som led i min "after care" for dagen efter jeg anvendte retinol og den er fantastik. Er vild med hvor få ingredienser masken indeholder og kan klart anbefale for den sensitive hud også!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Isntree - Hyaluronic Acid Deep Moisture Water Mask

En sheet-maske med 3 forskellige slags hyaluronsyre der tilfører en dyb og intensiv fugt til din hud. Udover at tilføre næring til fugt-tørstig hud vil denne sheet-maske fra Isntree også danne en fugtbarriere i huden, så du forebygger fugttab og tør hud.

29,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Moist Cream

En fugtgivende og nærende creme til tør, sensitiv og normal hud. Cremen indeholder 5 slags hyaluronsyre, abrikoskerneolie, ceramider, squalane olie og baobab kerne ekstrakt samt en masse andre naturlige og fugtgivende ingredienser.

169,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Low pH Cleansing Foam

Denne rens fra Isntree indeholder hele 8 forskellige slags hyaluronsyre og forskellige botaniske ekstrakter, der sammen vil tilføre din hud fugt og berolige din hud. Rensen er pH-balanceret, så den ikke irriterer huden.

159,00 kr.