Bestseller

Aromatica - Lively SuperBarrier™ Cica-Panthenol Serum


En fugtgivende og nærende serum som hjælper din hud med at genopbygge en sund fugtbarriere. Denne serum er lavet specielt til dig med tør, dehydreret og sensitiv hud som har brug for et boost af intensiv fugt.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

169,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og nærende serum som hjælper din hud med at genopbygge en sund fugtbarriere. Denne serum er lavet specielt til dig med tør, dehydreret og sensitiv hud som har brug for et boost af intensiv fugt.

Efter brug af denne serum vil din hud føles blød, elastisk og fugtmættet og din fugtbarriere vil være et skridt nærmere dens optimale tilstand.

Lively SuperBarrier™ Cica-Panthenol Serum er baseret på hyaluronsyre og madecassoside, hvilket begge er naturlige ingredienser som formindsker sensitiv hud og går ind og binder fugt i huden.

Med dens indhold af ProVitamin B5, Panthenol, vil du over tid opleve en generel forbedring af din huds sundhed og en klar glød.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mehri 02-08-2020

Den virker sådan set fint nok, men jeg er ikke vant til at bruge en pumpe med min serum, så det er lidt irriterende. Men den efterlader huden blød (jeg bliver nødt til at passe på med at bruge for meget, ellers bliver min hud lidt klistret :P).
Måske er det også bare mig, men jeg bliver nødt til at vaske hænder efter brug hver gang, fordi mine fingerspidser bliver lidt mærkelige efter brug.
Til gengæld er jeg helt vildt med, at det er en glasflaske, som man kan bruge igen og igen!

Af: Trine Dissing Paulsen 25-12-2019

Et virkelig dejligt fugtende serum. Det har en mælket konsistens og en flot is-blå farve. Det har hjulpet på at genoprette min naturlige hudbarriere efter at jeg havde beskadiget den gennem over-exfoliering.

Af: Marie Doyle 17-11-2019

Skøn serum, hvor jeg ret hurtigt kunne se resultat i fht. til min hud. Nu er jeg løbet tør, OG JEG MANGLER DEN!!

Af: Kristina Brylle 21-07-2019

Virkelig fantastisk serum, som hjælper med at genopbygge en ødelagt fugtbarrie i huden, som hos mig skyldes eksemen Rosacea.
Jeg bruger denne serum både morgen og aften, i perioder hvor min hud er virkelig tør, sensitiv og rødmende.
Den hjælper hurtigt til at huden "falder til ro" føles mindre stram og tør, den afhjælper rødme, og er i de perioder en fantastisk life saver.
Jeg kan anbefale den til alt, fra tør, sart og sensitiv hud, til hud med eksem.

Af: Emilia Hilfen 25-05-2019

Meget fugtgivende og har formindsket noget af min rødme i huden. Serummen holder virkelig længe, jeg har brugt den i 2 måneder nu og den er endnu ikke halv tom
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Aromatica - Lively SuperBrite™ Vita Serum

En fugtgivende serum, som giver en synlig glød og en formindskelse af uens hudtone, fx solskader, pigmentpletter eller akne-ar. Serummen indeholder et Vitamin Complex med vitamin B1, B2, B6, C, H og K, hvilket bidrager til en anti-age effekt og en mere ensartet hudtone.

169,00 kr.

Cosrx - Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

En utroligt fugtgivende serum som er perfekt til dig med tør og dehydreret hud. Serummen er baseret på 3 forskellige slags hyaluronsyre og vitamin B5.

269,00 kr.

Aromatica - Lively SuperBarrier™ Hyaluronic Acid Toner

En toner baseret på hyaluronsyre, som er en ingrediens der tiltrækker sin egen vægt i vand x 1000. Dette gør at den tilfører en dyb og langtidsholdbar fugt til huden som dermed får optimeret sin vand-balance.

129,00 kr.