Beauty of Joseon

Beauty of Joseon - Glow Deep Serum: Rice + Arbutin


En anti-pigmentation serum, der vil udjævne din hudtone og giver dig en naturlig glød. Denne serum vil med dens indhold af risvand og Arbutin behandle pigmentpletter, akne-ar og solskader samt dulme rødme og irritation.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En anti-pigmentation serum, der vil udjævne din hudtone og giver dig en naturlig glød. Denne serum vil med dens indhold af risvand og Arbutin behandle pigmentpletter, akne-ar og solskader samt dulme rødme og irritation.

Glow Deep Serum: Rice + Arbutin indeholder 68 % risvand samt 2 % Arbutin. Ris er en ingredients, som indeholder en høj koncentration af aminosyrer og Vitamin E, der tilfører fugt og glød til din hud. Yderligere er det blevet dokumenteret, at ris har en anti-inflammatorisk virkning på huden, som formindsker rødme og irritation. Arbutin har lysne egenskaber, som behandler pigmentpletter, solskader og akne-ar og dermed gør hudtonen mere ensartet. Samtidig har Arbutin også antioxidante egenskaber, som forebygger huden mod tidlig aldring.

Ydermere indeholder produktet både glycering og et korn-kompleks bestående af sojabønner-, byg-, ris-, hvedefrø-ekstrakter. Glycerin er en ingrediens som bevarer fugten på din hud og holder dit fugtniveau stabilt. Den er blødgørende og forebygger mod tør hud og fugtmangel. Indholdet af korn-komplekset tilfører fugt til din hud og blødgør samt nærer huden.

Efter kontinuerligt brug af Glow Deep Serum vil du opleve at din hud bliver mere glødende, ensartet hudtone og er fugtmættet. 

Glow Deep Serum er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er cruelty-free og vegansk.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mathilde Pedersen 18-04-2022

ELSKER at bruge denne serum om morgenen - den efterlader min hud med den smukkeste glød.

Af: Amelia 14-04-2022

Man kan bare ikke gå galt med serums fra Beauty of Joseon (og generelt bare alle deres produkter<3). Den her bruger jeg når min hud er irriteret og den hjælper. Efterlader huden men en smuk glød

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Beauty of Joseon - Hanbang Trio

Et sæt med 3 af Beauty of Joseons serummer i rejsestørrelser. Disse serummer hjælper hver især med forskellige hud-udfordringer og med 10 ml. i hver har du mulighed for at afprøve serummerne og finde din nye favorit serum.

Ikke på lager
199,00 kr.

Beauty of Joseon - Radiance Cleansing Balm

En effektiv rensebalm der nemt fjerner makeup, solcreme, overskydende sebum (olie) og snavs uden at irritere eller udtørre huden.

209,00 kr.

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelig solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.