Benton

Benton - Aloe Propolis Soothing Gel


En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera og propolis beroliger og fugter huden. Velegnet til alle hudtyper, men er især god til fedtet og kombineret hud.

Lager status

Produktet er på lager

164,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera beroliger og fugter huden.

Med dens indhold af propolis, et biprodukt af bier, formindsker den akne-ar, gør hudtonen mere ensartet og sørger for at holde huden glødende i løbet af dagen.

Propolis er også anti-bakteriel og anti-inflammatorisk, så det gør den også velegnet til hud med akne/urenheder.

Er fri for parfume, parabener, æteriske olier, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Sine 05-02-2022

Rigtig god gel til at køle og berolige huden

Af: Ditte H 18-07-2020

Har prøvet denne og aldrig rigtig fattet meningen med den ... synes ikke den gør noget for mig og min tørre hud. Fugter ikke nok. Men den er jo heller ikke beregnet til tør hud, så måske giver det mening :-)

Af: Kristina Brylle 22-07-2019

En skøn soothing gel.
Den absorbberes lynhurtigt, er fantastisk til lige at, give ansigtet ekstra fugt, samt jeg bruger den hver dag på brystkassen, hvor den køler og fugter min Rosacea eksem hud virkelig skønt.
Nogle dage, bruger jeg den på hele kroppen, sammen med en parfumefri bodylotion. Og altid efter voksning.
Det er en af de bedste aloe gels. Uundværlig og kan med fordel bruges til næsten alt, fra myggestik til bumser mm. Er blevet en life saver.

Af: Ina 29-10-2018

Rigtigt godt produkt. Har en dejlig kølende effekt når man påfører den.
Selvom det er en gel, efterlader det huden dejlig blød og fugtet. Nem at påføre og man skal ikke bruge særlig meget at produktet! :-)

Jeg var lidt skeptisk da jeg så det var en gel og ikke en creme, da jeg var bange for at jeg ville opleve at den ville virke stram på huden, det er dog ikke tilfældet. Den har simpelhen givet mig en dejlig blød hud.

Af: Anne Staal Højer 01-10-2018

Jeg har en meget rødlig, olieret hud, og har altid haft problemer med det. Derma Space forslog derfor denne creme til mig, og jeg er hooked! Jeg er ikke god til at passe og pleje min hud. Men efter at have brugt denne gel, må jeg forsøge mig med andre k-beauty produkter, hvis de bare er halvt så effektive

I starten var det svært at vænne sig til en Gel fremfor Creme, da huden ikke længere fik samme fedtet behandling. Men efter en uge, havde min hud vænnet sig til geleen. Jeg får nu mange komplimenter for min hud, og det eneste jeg har ændret er min creme! Jeg er så tilfreds!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Aloe BHA Skin Toner

En populær skintonic, der ved hjælp af ingrediensen BHA giver en mild eksfoliering og udglatter huden ved at fjerne døde hudceller. Toneren er god til at formindske store porer, urenheder, rødme og en ubalanceret hud.

164,00 kr.
Bestseller
Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel kan behandle alt fra bumser, rødme, tørhed til irriteret hud.

Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel

En multifunktionel aloe vera gel der kan behandle alt fra bumser, rødme, tørhed til irriteret hud. Denne aloe vera gel indeholder hele 92% af det beroligende aloe vera gel, direkte fra aloe vera planten.

79,00 kr.

Benton - Aloe Hyaluron Cream

En fugtgivende og kølende creme med hyaluronsyre og 80% aloe vera. Den høje procent af aloe vera formindsker rødme, inflammation og irritation i huden, samtidig med at den giver en glat og blød overflade.

129,00 kr.