Benton

Benton - Snail Bee High Content Steam Cream


En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnå en mere ensartet og glødende hud. Cremen er især velegnet til normal, tør og moden hud grundet dens kompakte indhold af næring og fugt.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnå en mere ensartet og glødende hud.

Den hjælper derfor på en uens hudtone som fx. pigmentering og akne-ar. Samtidig kan cremen formindske urenheder og rødme, da snegleslimen har en helende og fornyende effekt på huden.

Snail Bee High Content Steam Cream er lavet ud fra en vanddamps-metode, der gør ingredienserne mere effektive og derved sikrer den kølende, fugtgivende og opstrammende effekt.

Produktet indeholder også den eftertragtede ingrediens “EGF” som har utroligt mange gode egenskaber. EGF formindsker rynker, fine linjer, pigmentation og akne-ar. Samtidig tilfører den en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

Er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, udtørrende alkohol og udtørrende sulfater. 

 

50 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Stine 14-09-2021

Lækket fugtgivende creme! Den er ret fed så hvis man vil bruge den under makeup skal man ikke påføre for meget. Føler den er meget drøj i brug og jeg sætter meget pris på at den er på tube for at minimere bakterievækst i cremen.

Af: Mette Nielsen 10-04-2021

Jeg har købt denne creme for lidt tid siden imens det var meget koldt udenfor. Den hjalp mig helt vild meget med min tørre trælse sarte vinterhud fordi den er lidt fed/tyk i det. Samtidig er den mega drøj så man behøver ikke særlig meget pr gang ☺️

Af: Carina 08-02-2021

Virkelig lækker creme! Den er hverken for tynd eller for fed.
Jeg har tør og sensitiv hud med tildens til akne og jeg kan klart anbefale den her!

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Tung men god. Når ens hud er dehydreret og tør, især om vinteren er denne her perfekt som natcreme

Af: Isabella 30-05-2020

Virkelig godt produkt
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Snail Bee High Content Sheet Mask

En multifunktionel sheet-maske, baseret på snegleslim og bigift, der giver en ungdommelig glød og en ensartet hudtone, samtidig med at den forebygger rynker og fine linjer.

24,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Benton - Snail Bee High Content Essence - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker, store porer, akne ar samt genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

Benton - Snail Bee High Content Essence (60 ml.)

En fugtgivende essens til alle hudtyper, som har reparerende, udglattende og anti-age egenskaber. Essensen gør huden glat og formindsker akne-ar, pigmentpletter, fine linjer, rødme og urenheder med dens indhold af bl.a. snegleslim og bigift.

169,00 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.