Cosrx

Cosrx - Cica Smoothing Cleansing Balm


En effektiv og skånsom oliebaseret rens, der øjeblikkeligt opløser solcreme og make-up samt renser skidt og snavs fra huden.

Lager status

Produktet er på lager

209,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv og skånsom oliebaseret rens, der øjeblikkeligt opløser solcreme og make-up samt renser skidt og snavs fra huden. Denne olierens efterlader huden blød og indeholder naturlige ingredienser, så denne rens er også velegnet for den sensitive hudtype. 

Cica Smoothing Cleansing Balm er en olierens fra Cosrx’ CICA CLEAR-linje. Denne linje fra Cosrx er baseret på CICA, også kendt som Centella Asiatica, der fokuserer på at reparere, pleje og berolige din hud. Cica Smoothing Cleansing Balm er formuleret på 7 forskellige slags Centella Asiatica, der har en beroligende og plejende effekt på huden. Yderligere bruges Centella Asiatica ofte til behandling af irriteret hud, uren, sensitiv eller blussende hud. Derudover er ingrediensen fugtgivende.

I bøtten har Cica Smoothing Cleansing Balm en fast tekstur, men forvandles til olie når den kommer i kontakt med huden, der heraf let og problemfrit renser din hud uden at trække din huds naturlige fugt med sig. Olierensen går dybt ind og renser skidt og bakterier ud. 

Denne milde olierens er specielt formuleret til dig med sensitiv, udsat, uren eller rødmosset hud. 

Cica Smoothing Cleansing Balm er fri for parfume, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

120 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Cecilie VM 23-03-2022

Min favorit-rensebalm! Den har en superbehagelig konsistens, som er let at massere ind i huden uden at den klumper. Den er effektiv til at fjerne det makeup, jeg bruger - også i øjenomgivelserne, som for mit vedkommende overhovedet ikke generes af balmen. Min hud føles generelt dejlig velplejet og beroliget efter brug.
Jeg skulle lige vænne mig til duften i starten - den er uparfumeret og dufter derfor lidt “klinisk”, men det er jo en smagssag.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Balancium Comfort Ceramide Cream

En matterende creme som beroliger huden samtidig med at hjælpe huden med at opbygge en sund og stærk fugt-barriere.

259,00 kr.

Cosrx - Balancium B5 D-Panthenol Cream

En mild og fugtgivende creme, som med indholdet af 10% Pro-Vitamin B5 vil styrke din hudbarriere, formindske rødme og forebygge sensitivitet. Cremen er vegansk, og er baseret på milde ingredienser, som vil beskytte din hud mod irritation.

279,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker, bumser og urenheder, akne ar, ujævn hudtekstur, pigmentpletter og uens hudtone samt genoprettelse af elas

Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

En all-round essens, der med dens indhold af 96 % snegleslim forsyner din hud med intens fugt og glød. Den kan reparere alt fra tørre områder til akne og fine linjer. Det perfekte valg til alle hudtyper.

199,00 kr.