Cosrx

Cosrx - Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule


En meget fugtgivende og beroligende serum som formindsker rødme og irritation i huden. Serummen er baseret på meget få, simple og rene ingredienser som tager hensyn til meget sensitiv hud.

Lager status

Produktet er på lager

269,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En meget fugtgivende og beroligende serum som formindsker rødme og irritation i huden. Serummen er baseret på meget få, simple og rene ingredienser som tager hensyn til meget sensitiv hud. Derfor er Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule perfekt til dig med tør, irriteret og sensitiv hud som evt. oplever rødme og en manglende glød.

På ingredienslisten finder man bla. Vitamin B5 (D-Panthenol), hvilket er en ingrediens med anti-inflammatoriske egenskaber som hurtigt heler huden, samtidig med at holde huden blød og sund.

På listen finder man også urten Centella Asiatica, også kendt som tigergræs, som er god til at berolige huden og formindske irritation og eventuelle urenheder, samtidig med at tilføre antioxidanter og forskellige aminosyrere til huden.

Indeholder ikke parfume. Er vegansk.

 

Tip: Hvis din hud har brug for ekstra fugt, kan denne serum påføres flere gange i lag, uden at huden får en fedtet overflade. Bare påfør den 2-3 gange ovenpå hinanden, hvor du giver den 30 sekunder til at trænge ind i huden mellem hver påføring.

 

40 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Isabella M 31-07-2020

God serum med en vandig tekstur, der er let og klistrer ikke. Den absorberes hurtigt og mindske rødmen.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

En utroligt fugtgivende serum som er perfekt til dig med tør og dehydreret hud. Serummen er baseret på 3 forskellige slags hyaluronsyre og vitamin B5.

269,00 kr.

Cosrx - Hydrium Moisture Power Enriched Cream

En utroligt fugtgivende creme som tilfører langtidsholdbar fugt til tør hud. Cremen er baseret på effektive ingredienser som Vitamin B5, propolis ekstrakt, ceramid og hyaluronsyre.

249,00 kr.

Cosrx - Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream

En let gel, som formindsker urenheder, rødme, fedtet hud og solforbrændinger. Gelen er baseret på grøn te ekstrakt og aloe vera, som begge er ingredienser som beroliger huden og hjælper til at formindske hudproblemer.

249,00 kr.