Mary&May

Mary&May - Collagen Booster Lotion


Denne hudcreme er en kollagen booster som tilfører din hud elasticitet samt er fugtgivende.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En opstrammende og udglattende anti-age creme, som behandler aldringstegn. Denne hudcreme er en kollagen booster som tilfører din hud elasticitet samt er fugtgivende.

Collagen Booster Lotion er udviklet til at forebygge de fundamentale aldringstegn problemer, med dens indhold af Acetylhexapeptide-8, der fremmer kollagens omdannelsen. Denne lotion bliver hurtigt absorberet af huden og efterlader huden fugtmættet grundet dens indhold af hydrolized kollagen. 

Cremen har en let mælke-lignende tekstur, der hurtigt absorberes af huden og efterlader ikke et tungt, fedtet eller sticky lag på din hud. Kan bruges alene hvis du har fedtet/kombineret hud, eller under din normale creme hvis du har tør/moden hud.

Efter kontinuerligt brug af Collagen Booster Lotion vil du opleve at din hud bliver fugtmættet, formindsket aldringstegn samt har en ungdommelig glød. 

Collagen Booster Lotion er fri for æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er cruelty-free.

 

120 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Shea Butter & Coconut Body Lotion

En fugtgivende bodylotion, som beskytter tør og sensitiv hud imod irritation. Med dens nærende ingredienser og bløde konsistens, er bodylotionen nem at smøre ud, og huden vil straks blive blød.

159,00 kr.

Mary&May - Centella Asiatica Serum

En yderst nærende og beroligende serum, der med sin høje koncentration af Centella Asiatica-ekstrakt formindsker samt behandler irriteret hud.

179,00 kr.

Mary&May - Idebenone + Blackberry Complex Serum

En innovativ anti-age serum, der forebygger aldringstegn og fine linjer, samt beskytter huden mod frie radikaler.

229,00 kr.