Mary&May

Mary&May - Houttuynia Cordata + Tea Tree Cleansing Foam


En nærende og plejende vandbaseret rens, der formindsker samt forebygger store porer med dens indhold af 40,7% Houttuynia Cordata- og 6,8% tea tree-ekstrakter.

Lager status

Produktet er på lager

119,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En nærende og plejende vandbaseret rens, der formindsker samt forebygger store porer med dens indhold af 40,7% Houttuynia Cordata- og 6,8% tea tree-ekstrakter. Houttuynia Cordata er en urt, som traditionelt har været anvendt for sine medicinske egenskaber flere steder i Sydøstasien. Anvendelse af Houttuynia Cordata i hudpleje er rig på antioxidanter og hjælper med at forebygge frie radikaler samt behandling af hudirritation, sensitivitet og bumser. Yderligere tilfører den fugt til din hud og styrker din huds fugtniveau. 

Rensen indeholder også tea tree-ekstrakter som er med til at behandle og hele hudirritation samt forebygge svækket hudbarrier. Tea tree har yderligere anti-bakterielle egenskaber og hjælper med behandling af bumser samt rødme. 

Sidst vil du også finde på ingredienslisten hyaluronsyre og glycerin, som begge bidrager med fugtmættende egenskaber.

Houttuynia Cordata + Tea Tree Cleansing Foam er fri for æteriske olier, parabener, sulfater, alkohol og silikone.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Aromatica - Rosemary Scalp 3-in-1 Treatment

En 3-i-1 behandling til skadet hår og svækket hovedbund. Behandlingen tilfører både proteiner, næring og fugt til skadet hår, så dit hår bliver efterladt sundt og elastisk.

129,00 kr.

Mary&May - Centella Asiatica Serum

En yderst nærende og beroligende serum, der med sin høje koncentration af Centella Asiatica-ekstrakt formindsker samt behandler irriteret hud.

179,00 kr.

Mary&May - Collagen Booster Lotion

Denne hudcreme er en kollagen booster som tilfører din hud elasticitet samt er fugtgivende.

179,00 kr.