Muldream

Muldream - Vegan Green Mild Mist


En plejende og beroligende ansigtsmist, der tilfører din hud fugt og efterlader huden med en fin glød.

Lager status

Produktet er på lager

89,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En plejende og beroligende ansigtsmist, der tilfører din hud fugt og efterlader huden med en fin glød.

Vegan Green Mild Mist er rig på antioxidanter og har en beroligende effekt grundet dens hovedingredienser "Houttuyania Cordata ekstrakt" og panthenol. Houttuyania Cordata er en urt, som traditionelt har været anvendt i Sydøstasien for sine medicinske egenskaber. Houttuyania Cordata beskytter din hud mod frie radikaler og er dermed forebyggende mod tidlig aldring. Derudover har den en kontrollerende effekt på sebum samt hjælper på hudirritation og rødme.

Derudover indeholder Vegan Green Mild Mist panthenol, som er en fugtgivende ingrediens, der både styrker fugtbarrieren og har anti-inflammatoriske egenskaber. Yderligere vil du på ingredienslisten finde Allantoin, der både er fugtgivende og vil hjælpe med at nedtone akne-ar/pigmentpletter.

Grundet de milde og nærende ingredienser er denne mist særligt velegnet til dig med svækket hudbarriere og problemhud og kan anvendes af både fedtet og tør hudtype. 

Vegan Green Mild Mister fri for parabener, sulfater udtørrende alkohol og silikone.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mathilde Pedersen 18-04-2022

Elsker at bruge denne toner om morgenen, da den er let og fugtgivende, og opfrisker min hud. Det er også dejligt at den er i spray form, da man derfor let kan bruge den i løbet af dagen.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Muldream - Vegan Green Mild Fresh Facial Cream

Denne creme fra Muldream vil med dens indhold af centella asiatica, hyaluronsyre, allantoin og tea tree olie formindske irritation, rødme og urenheder og samtidig tilføre din hud fugt.

159,00 kr.

Muldream - Vegan Green Mild Fresh Serum Toner

Denne toner fra Muldream vil med dens indhold af hyaluronsyre, madecassoside og ceramider tilføre din hud en stor mængde fugt og samtidig hjælpe med at balancere hudens vand- og olieniveau.

149,00 kr.

Muldream - Vegan Green Mild Hyaluron Ampoule

Denne serum fra Muldream vil med dens indhold af hele 11 forskellige slags hyaluronsyre samt forskellige botaniske ekstrakter tilføre din hud en stor mængde fugt uden at føles tung eller efterlade en klistret fornemmelse.

149,00 kr.