Beauty of Joseon

Beauty of Joseon - Radiance Cleansing Balm


En effektiv rensebalm der nemt fjerner makeup, solcreme, overskydende sebum (olie) og snavs uden at irritere eller udtørre huden.

Lager status

Produktet er på lager

209,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv rensebalm der nemt fjerner makeup, solcreme, overskydende sebum (olie) og snavs uden at irritere eller udtørre huden. Denne rensebalm er en fornyede udgave af Beauty of Joseons Radiance Cleansing Balm, hvis formular og emballage er opgraderet og gjort fri for parfume og æteriske olier. Yderligere har opgraderingen af emballagen medført til at den nu kommer i en bøtte på 100 ml samt vedligeholder dens konsistens i bøtten.

På ingredienslisten finder du forskellige naturlige ingredienser, der bliver brugt i traditionel koreansk urtemedicin. Rensebalmen indeholder blandt andet risvand. Ris har i mange århundreder, især i Asien, været brugt til at pleje huden. Ris indeholder en høj koncentration af aminosyrer og vitamin E, der vil tilføre fugt og glød til huden. Derudover har forskning bevist at ris kan virke anti-inflammatorisk på huden, hvilket gør at irritation og rødme formindskes.

Radiance Cleansing Balm kan anvendes af alle hudtyper, der ønsker en rensebalm, der ikke udtørrer eller irriterer huden. Den sorbet-lignende tekstur gør at rensebalmen let masseres ud.

Rensen er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol, som gør den kompatibel for sensitiv hudtype også.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Emmy Mohamad 01-05-2022

Den er god til at fjerne makeup eller/og solcreme. Min tørre og sensitive hud bliver ikke udtørret, og den efterlader heller ikke en hinde/film på huden. Dejlig!

Af: Jane 11-10-2021

Virkelig den bedste rense balm. Fjerner alt make-up super let og nensomt ved mine øjne.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Beauty of Joseon - Calming Serum: Green Tea + Panthenol

En beroligende serum, der formindsker irritation og rødme og samtidig tilfører fugt. Denne serum vil med dens indhold af grøn te, panthenol, centella asiatica og artemisia ekstrakt berolige din hud og tilføre fugt og antioxidanter.

149,00 kr.

Beauty of Joseon - Centella Asiatica Calming Mask

En beroligende sheet-maske der formindsker irritation og tilfører fugt. Denne sheet-maske vil med dens indhold af centella asiatica, niacinamid og 3 slags hyaluronsyre berolige din hud, tilføre fugt og give en ungdommelig glød.

29,00 kr.

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelig solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.