Benton

Benton - Shea Butter & Olive Hand Cream


En fugtgivende håndcreme med 10% shea smør og 2% olivenolie. Disse nærende ingredienser sørger for at beskytte hænderne imod fugt-tab ved at danne en stærk fugt-barriere.

Lager status

Produktet er på lager

79,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende håndcreme med 10% shea smør og 2% olivenolie. Disse nærende ingredienser sørger for at beskytte hænderne imod fugt-tab ved at danne en stærk fugt-barriere.

Til trods for den meget fugtgivende konsistens, absorberes håndcremen med det samme og efterlader ikke en fedtet overflade.

Er vegansk.   

 

50 g.

 

Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Sofia 11-07-2020

Jeg er storforbruger af håndcreme - denne er en ny favorit! Drøj, lækker konsistens og med en virkelig skøn duft.

Af: Didde Falk 08-06-2020

Rigtig god håndcreme. Jeg arbejder som frisør så jeg har stort set altid tørre hænder. Denne creme virker lækker at have på og gør hænderne rigtig bløde.

Af: Christina Dalsgaard Jensen 08-06-2020

Virkelig lækker håndcreme. Dufter af oliven og føles dejlig på huden, der går lige lidt før cremen er suget helt ind i huden. Så den kan godt føles lidt fedtet i starten, men virkelig lækker. Og drøj i brug. 50 ml. Er perfekt til håndtasken.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Benton - Shea Butter Coconut Handcream

Benton - Shea Butter Coconut Handcream

En lækker håndcreme med shea butter og kokosolie der tilfører fugt til hænder, negle og neglebånd. Har anti-age egenskaber, så hænderne får et yngre udseende.

79,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Cream

Eine leichte und feuchtigkeitsspendende Creme, die die Haut mit Nährstoffen und Glanz versorgt. Mit ihrem Gehalt an Kakaoextrakt und Hyaluronsäure ist sie reich an Antioxidantien und hat eine gute Fähigkeit, die Haut mit Feuchtigkeit zu versorgen.

149,00 kr.

Benton - Shea Butter & Coconut Body Lotion

En fugtgivende bodylotion som beskytter tør og sensitiv hud imod irritation. Med dens nærende ingredienser og bløde konsistens er bodylotionen nem at smøre ud og huden vil straks blive blød.

159,00 kr.