Benton

Benton - Tea Tree Mist


En ansigtsmist med tea tree og hyaluronsyre som fugter huden og formindsker rødme, urenheder og fedtet hud. Samtidig formindsker denne spray også irritation og sensitivitet i huden.

Lager status

Produktet er på lager

139,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En ansigtsmist med tea tree og hyaluronsyre som fugter huden og formindsker rødme, urenheder og fedtet hud. Samtidig formindsker denne spray også irritation og sensitivitet i huden.

Med dens indhold af både tea tree-vand og tea tree-ektrakt er den effektiv i kampen mod stresset hud som har brug for at komme i balance. På ingredienslisten finder man også aloe vera, som tilfører fugt samtidig med at balancere hudens olieproduktion, så du undgår at din hud fedter og bliver olieret.

Kan bruges til at friske ansigtet op i løbet af dagen, eller i stedet for din normale toner.

Indeholder ikke parfume eller farvestoffer.

 

80 ml.

 

Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Aloe BHA Skin Toner

En populær skintonic der ved hjælp af ingrediensen BHA giver en mild eksfoliering og udglatter huden ved at fjerne døde hudceller. Toneren er god til at formindske store porer, urenheder, rødme og en ubalanceret hud.

164,00 kr.
Bestseller
Benton - Snail Bee High Content Essence 33% rabat

Benton - Snail Bee High Content Essence

En fugtgivende essens til alle hudtyper som har reparerende, udglattende og anti-age egenskaber. Essensen gør huden glat og formindsker akne-ar, pigmentpletter, fine linjer, rødme og urenheder med dens indhold af bl.a. snegleslim og bigift.

239,00 kr.
159,00 kr.

Benton - Tea Tree Cleansing Water

En rensevand som opfrisker huden imens den fjerner skidt, snavs og make-up. Rensevanden er formuleret specielt til uren og rødmosset hud som kan opleve tilstoppede porer, fedtet hud og rødme.

149,00 kr.