Cosrx

Cosrx - Hyaluronic Acid Intensive Cream


En intensivt fugtgivende creme med et højt indhold af hyaluronsyre, som binder fugt i huden, så den fugtgivende effekt holder hele dagen og natten.

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En intensivt fugtgivende creme med et højt indhold af hyaluronsyre, som binder fugt i huden, så den fugtgivende effekt holder hele dagen og natten.

Denne creme vil beskytte din hud imod fugttab og samtidig forebygge rynker og fine linjer. Med cremens indhold af havtornolie tilfører den også huden en masse vitaminer og aminosyre samtidig med nærende antioxidanter som har en fantastisk anti-age effekt.

Selvom cremen er utroligt fugtgivende, absorberes den hurtigt af huden, så du ikke føler dig fedtet eller skinnende i ansigtet. Hyaluronic Acid Intensive Cream indeholder desuden ikke parfume. Er vegansk.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Anna H 02-04-2021

Købte denne creme til min kæreste som jeg utroligt sensitiv hud. Han elsker den!! Han siger at det er den bedste creme han nogensinde har brugt. Den hydrerer huden, fedter ikke, og irriterer ikke huden. Perfekt!! Man får også utroligt meget for pengene, med 100 ml!

Af: Bille 25-09-2020

Min absolutte go-to creme. Den er super fugtgivende med den lækreste konsistens, som nærmest smelter den, når den rammer huden. Huden føles silkeblød, og den kan bruges både som creme og fugtmaske til natten. Den har reddet min fugtbalance MANGE gange.. Du vil ikke fortryde dette køb!

Af: Larysa 28-04-2020

En super hydrerende cream. Lidt for tyk for min smag, derfor bruger jeg den kun om aften. Ikke desto mindre synes jeg, at det er en af de bedste fugtgivende creamer.

Af: Kristina Brylle 01-04-2019

Uundværlig til min dehydreret hud. Den er et must have. Løber snart tør, så skal bestemt have en mere.
Og hertil sommer, vil jeg anbefale den til stort set alle hudtper.
Den virker lækker og tyk, men bliver som silke på huden, der hurtigt trænger ind.
Og kan bestemt med fordel bruges til natten over
Endu et must have

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Hyaluronic Acid Hydra Power Essence

En meget fugtgivende essens, der har et højt indhold af hyaluronsyre, der går ind og binder fugt i huden. Det trænger dybt ned og sørger for, at du har en god fugtbalance i huden.

189,00 kr.

Cosrx - Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

En utroligt fugtgivende serum som er perfekt til dig med tør og dehydreret hud. Serummen er baseret på 3 forskellige slags hyaluronsyre og vitamin B5.

269,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.