Cosrx

Cosrx - Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream


En let gel, som formindsker urenheder, rødme, fedtet hud og solforbrændinger. Gelen er baseret på grøn te ekstrakt og aloe vera, som begge er ingredienser som beroliger huden og hjælper til at formindske hudproblemer.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let gel, som formindsker urenheder, rødme, fedtet hud og solforbrændinger.

Gelen er baseret på grøn te ekstrakt og aloe vera, som begge er ingredienser som beroliger huden og hjælper til at formindske hudproblemer.

Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream absorberes af huden med det samme og matterer hudens overflade uden at udtørre.

Grundet gelens anti-inflammatoriske egenskaber vil du kunne se en formindskelse af akne og akne-ar samt få en mere ensartet hudoverflade.

Indeholder ikke parfume og er baseret på få, rene ingredienser, så selv dig med sensitiv hud kan bruge den. Er vegansk.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Isabella M 31-07-2020

En fugtgivende gel der er super let. Gelen bliver til vand når den smøres på huden. Virkelig god til de solrige dage, hvor mange cremer føles for tunge.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule

En meget fugtgivende og beroligende serum som formindsker rødme og irritation i huden. Serummen er baseret på meget få, simple og rene ingredienser som tager hensyn til meget sensitiv hud.

269,00 kr.

Cosrx - Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

En utroligt fugtgivende serum som er perfekt til dig med tør og dehydreret hud. Serummen er baseret på 3 forskellige slags hyaluronsyre og vitamin B5.

269,00 kr.

Cosrx - Hydrium Moisture Power Enriched Cream

En utroligt fugtgivende creme som tilfører langtidsholdbar fugt til tør hud. Cremen er baseret på effektive ingredienser som Vitamin B5, propolis ekstrakt, ceramid og hyaluronsyre.

249,00 kr.