Etude House - SoonJung 2x Barrier Intensive Cream


En creme formuleret til sensitiv hud, som ikke indeholder parfume, kunstig farve og parbener. Cremen har en lav pH-værdi, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

Lager status

Produktet er på lager

209,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En creme formuleret til sensitiv hud, som ikke indeholder parfume, kunstig farve og parbener.

Cremen har en lav pH-værdi, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance. Samtidig indeholder den 93% naturlige ingredienser, og tilfører derfor huden en dyb fugt, beroliger og reparerer huden.

Cremen indeholder bla. shea-smør, som giver næring og en flot glød til huden.

De naturlige ingredienser sørger for at forstærke hudens egen barriere og på den måde opnår man en sund hud uden irritation.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Isabella M 31-07-2020

Seriøst, hvis man ikke har den her creme, så skal man købe den nu. Den er super god hvis der skulle gå noget galt med ens hud, hvis den bliver rød, tør eller andre udbrud. Cremen hjælper med at berolige huden og give en masse fugt. Den er hverken fed eller klistret og er også uden duft.

Af: Camilla Kron Jensen 12-05-2020

Fantastisk creme der hjælper med at fikse din hud barriere og beskytte den, tilfører samtidigt en masse fugt til huden.

Har personligt fedtet/acne hud så bruger den kun om aftenen da den kan være lidt for tung til mig om dagen.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House - SoonJung pH 6.5 Whip Cleanser

En renseskum specielt formuleret til sensitiv hud, som ikke indeholder parfume, kunstig farve og parbener. Renseskummen har en lav pH-værdi på 6,5, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

159,00 kr.

Etude House - SoonJung pH 5.5 Relief Toner

En fugtgivende toner (skintonic) formuleret til sensitiv hud, som ikke indeholder parfume, kunstig farve og parbener. Toneren har en lav pH-værdi på 5,5, som sikrer, at huden ikke kommer ud af balance.

179,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Cream

En let og fugtgivende creme som giver næring og glød til huden. Med dens indhold af kakao ekstrakt og hyaluronsyre er den rig på antioxidanter og har en god evne til at fugte huden.

149,00 kr.