Etude House

Etude House - Soon Jung 10-Free Moist Emulsion


En mild samtidig effektiv emulsion, der tilfører din hud en masse fugt og er helende samt beroligende for den irriteret hud og svækket hudbarrier

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild samtidig effektiv emulsion, der tilfører din hud en masse fugt og er helende samt beroligende for den irriteret hud og svækket hudbarrier. Denne emulsion er velegnet til dig, som har en irriteret hud og svækket hudbarrier.  

Emulsion er en lettere version af en hudcreme, som er vandbaseret og er derfor tyndere og lettere end de fleste cremer. Denne emulsion har en let mælke-lignende konsistens, der er hurtig absorberende og efterlader huden glødende. Emulsionen kan bruges som en meget let creme til den fedtede hudtype, eller under din normale creme for et ekstra fugtboost hvis du har tør hud.

Soon Jung 10-Free Moist Emulsion indeholder Panthenol og Madecassoside, der er kendt for sine nærende og beroligende egenskaber. Panthenol er en fugtgivende ingrediens, der styrker hudbarrieren samtidig er den anti-inflammatorisk og har en helende effekt. Madecassoside, også kendt som Centella Asiatica, har beroligende, plejende og anti-inflammatoriske egenskaber og behandler irriteret, uren, sensitiv eller blussende hud.

Særligt er Soon Jung 10-Free Moist Emulsion udviklet til den sensitive hudtype og er allergivenlig. 

Efter kontinuerligt brug af Etude House - Soon Jung 10-Free Moist Emulsion vil du opleve at din hud føles mindre irriteret, sundere og har en ungdommelig glød.

Etude House - Soon Jung 10-Free Moist Emulsion er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, sulfater, udtørrende alkohol. Har pH-værdi 5.5.

 

130 ml.

 

Tip: Emulsionen kan anvendes alene eller efterfølges en hudcreme.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Pomegranate

Masken med granatæble opstrammer din hud og tilfører den en masse antioxidanter, som holder din hud sund. Samtidig tilfører den fugt og glød.

14,00 kr.

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Snail

Sheet-masken med Snail indeholder snegleslim, som har et væld af gode egenskaber. Den fugter, har en anti-age effekt, formindsker pigmentpletter, akne ar og rødme. Udover dette giver den elastisk og blød hud.

14,00 kr.

Etude House - 0.2 Therapy Air Mask - Pearl

Sheet-masken med perle hjælper med at formindske pigmentpletter og akne-ar. Samtidig tilfører masken med Pearl også din hud en masse fugt og anti-age.

14,00 kr.