Frudia

Frudia - Citrus Brightening Cream (10 g.)


En effektiv creme, der udjævner hudtonen og formindsker akne-ar og pigmentpletter. Denne creme indeholder 61% mandarinskræl ekstrakt, der er rig på C-vitamin.

Lager status

Produktet er på lager

59,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv creme, der udjævner hudtonen og formindsker akne-ar og pigmentpletter. Denne creme indeholder 61% mandarinskræl ekstrakt, der er rig på C-vitamin. C-vitamin er særligt kendt for at kunne behandle pigmentpletter, akne-ar og for at give en mere ensartet hudtone. Samtidig tilfører C-vitamin en masse gode antioxidanter, som vil have en opstrammende anti-age effekt og give en ungdommelig glød. Cremen indeholder også niacinamide, der giver en mere ensartet hudtone og mindsker fine linjer. 

Udover mandarinskræl ekstrakt og niacinamide finder du også hyaluronsyre og Vitamin E på ingredienslisten. Hyaluronsyre er et molekyle, der binder fugt til huden. Hyaluronsyre er en ingrediens som har evnen til at binde op til 1000 gange sin egen vægt i vand. Af den grund tiltrækker hyaluronsyre en masse fugt til huden som vil udfylde fine linjer, hjælpe på dehydreret hud og give en ungdommelig glød.

E-vitamin er kendt for sine anti-age egenskaber og for at virke helende.

Efter kontinuerligt brug af Citrus Brightening Cream vil du opleve at pigmentpletter og akne-ar gradvist forsvinder, samtidig med at din hudtone bliver mere ensartet og får en ungdommelig glød.

Cremen er især kompatibel med moden hudtype, der ønsker at formindske aldringstegn og få en mere ensartet hudtone. 

Cremen er fri for parabener, udtørrende sulfater og udtørrende alkohol.

 

10 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - Blueberry Hydrating Intensive Cream (10 g.)

En effektiv creme, der holder huden fugtet i op til 72 timer. Cremen indeholder 69% blåbærekstrakt, der er kendt for sit indhold af antioxidanter og vitaminer.

59,00 kr.
Bestseller
Sheet-maske sæt

Sheet-maske sæt

Hvis du gerne vil have en masse sheet-masker til en lav pris, er du kommet til det rette sted. Du får 10 af de bedst sælgende sheet-masker fra brands som Mizon, Benton, Some By Mi, Petitfee, Etude House og Missha.

149,00 kr.

Frudia - Green Grape Pore Control Cream (10 g.)

En effektiv creme fra Frudia, der med 81% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

59,00 kr.