Frudia

Frudia - Pomegranate Honey 3in1 Lip Balm


En fugtgivende og nærende læbepomade til at hindre sprukne og tørre læber. Denne læbepomade fra Frudia er en 3-i-1 læbepomade, hvilket betyder, at den virker som en læbepomade, en lip tint samt giver en sund og 'plump' effekt.

Lager status

Produktet er på lager

79,00 kr.

Produktet er
Sådan bruges produktet

Brug læbepomaden på hele læben for at sikre godt med fugt.

 

Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Gamze 25-11-2021

Denne her læbepomade er virkelig det hele værd!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - Blueberry Hydrating Cream

En effektiv creme, der holder huden fugtet i op til 48 timer. Cremen indeholder 77% blåbærekstrakt, der er kendt for sit indhold af antioxidanter og vitaminer. Blåbærekstrakt et naturligt højt indhold af vitamin C, hvilket formindsker pigmentpletter, akne-ar og fine linjer.

219,00 kr.

Frudia - Blueberry Hydrating Honey Lip Balm

Denne læbepomade fra Frudia indeholder ekstrakter fra solbær, honning og blåbær, der virker reparerende og nærende på dine læber.

79,00 kr.

Frudia - Blueberry Hydrating Intensive Cream

En effektiv creme, der holder huden fugtet i op til 72 timer. Cremen indeholder 69% blåbærekstrakt, der er kendt for sit indhold af antioxidanter og vitaminer. Blåbærekstrakt et naturligt højt indhold af vitamin C, hvilket formindsker pigmentpletter, akne-ar og fine linjer.

239,00 kr.