Frudia

Frudia - Pomegranate Nutri-Moisturizing Eye Cream


En øjencreme fra Frudia som er baseret på granatæble, der tilfører din hud fugt og forebygger fine linjer.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En øjencreme fra Frudia som er baseret på granatæble, der tilfører din hud fugt og forebygger fine linjer.

Pomegranate Nutri-Moisturizing Eye Cream er baseret på granatæble, som er rig på polyphenol og indeholder fibre samt Vitamin C og Vitamin K. Granatæble er kendt for at hjælpe med at reparere samt tilfører elasticitet til din hud, hvilket efterlader huden glødende. Derudover holder ingrediensen på dit fugtniveau og forhindre tab af fugt. Cremen er derfor særligt kompatibel med tør og moden hudtype.

Øjencremen indeholder også Adenosine, som er en foryngrende ingrediens, der både forebygger samt behandler aldringstegn.  

Efter kontinuerligt brug af Pomegranate Nutri-Moisturizing Eye Cream vil du opleve at din hud bliver mere spændstig og mere ensartet. 

Pomegranate Nutri-Moisturizing Eye Cream er fri for parabener, sulfater, silikone og udørrende alkohol.

 

40 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Frudia - Green Grape Pore Control Cream

En effektiv creme fra Frudia, der med 81% ekstrakt fra grønne vindruer hjælper med at mindske store porer og overskydende sebum (olie) i huden.

189,00 kr.

Frudia - My Orchard Mango Hand Cream

Denne håndcreme indeholder mango, som tilfører fugt til dine hænder og har et glossy-finish. Med dens indhold af mango er den forebyggende mod sprukne og tøre hænder.

49,00 kr.

Frudia - My Orchard Shea Butter Hand Cream

Denne håndcreme indeholder shea smør som tilfører fugt til dine hænder og har et glossy-finish. Med dens indhold af shea smør er den forebyggende mod sprukne og tørre hænder.

49,00 kr.