Bestseller

Heimish

Heimish - All Clean Balm


En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

Lager status

Produktet er på lager

169,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

All Clean Balm er en oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag.

Heimish All Clean Balm er baseret på naturlige ingredienser, som for eksempel shea butter og citrus, og efter brug vil huden føles ensartet og blød. Den er både paraben- og parfumefri og indeholder desuden ingen ingredienser fra dyr og er derfor vegansk.

I bøtten er produktet en fast tekstur, men når All Clean Balm kommer i kontakt med huden, forvandler den sig til en olie, der let og uden besvær får makeup af. Den trækker dog ikke den naturlige fugt ud af huden, selvom den går dybt ind og renser skidt og bakterier ud.

Heimish All Clean Balm er en af vores absolute best-sellere. 

All Clean Balm er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

120 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Karoline 20-10-2021

En rens der er rigtig god til at fjerne solcreme, fedt og foundation/make up fra huden. Dog vil jeg ikke anbefale den til at fjerne øjenmakeup. Den kan sagtens opløse vandfast mascara og fjerne det, men den irriterer øjnene meget og jeg har oplevet at mit syn er slørret i lang tid efter brug omkring øjnene.

Af: Mali 13-10-2021

Den bedste makeupfjerner! Har brugt den i over 1 år, og vil forsat kun købe denne. Efterlader huden rigtig lækker.

Af: Mai H 01-06-2021

Min yndlings cleansing balm! Jeg er nok på min 5. dåse og vender stadigvæk tilbage til denne. Prismæssigt er det lige til en studerende og fjerner alt make-up og solcreme (dog anvender jeg ikke oliebaseret cleanser på mine øjne og læber). Har ingen duft og derfor en vinder for mig! Virkelig let at rejse med også!

Af: Mira 13-04-2021

Jeg synes rensen er super god til at fjerne makeup, og jeg er derfor kommet tilbage til den fra et andet produkt. Jeg synes ikke der skal særlig meget til før ens makeup er fjernet, den er fugtgivende og irriterer ikke ens hud. :)

Af: Hatice 11-04-2021

Den smelter næsten alt makeuppen af indenfor kort tid og efterlader huden uden at føles tør. Jeg synes dog at jeg skal gnide i noget tid før, at min mascara er fuldstændig fjernet.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Banila Co - Clean It Zero Cleansing Balm (Original)

En oliebaseret rens der effektivt renser make-up og skidt af huden. Den indeholder naturlige ingredienser, som papaya ekstrakt, der gør huden mere ensartet og fugtet.

199,00 kr.

Aromatica - Orange Cleansing Sherbet

En olie-rens, som i bøtten har en fast tekstur, men som smelter så snart den møder varmen i huden. Rensen fjerner effektivt make-up samt skidt, snavs og overskydende olie.

239,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.