Heimish

Heimish - Artless Glow Base SPF50+ PA+++


En make-up primer og solcreme samlet i et produkt med fugtgivende effekt. Dette innovative produkt fra det ultra populære mærke Heimish giver huden en sund og naturlig glød med dens lys-reflekterende evne, så man opnår en naturlig highlight alle de rigtige steder.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En make-up primer og solcreme samlet i et produkt med fugtgivende effekt. Dette innovative produkt fra det ultra populære mærke Heimish giver huden en sund og naturlig glød med dens lys-reflekterende evne, så man opnår en naturlig highlight alle de rigtige steder.

Artless Glow Base er en let primer der hurtigt absorberes af huden og efterlader huden blød og glat, så make-up lægger sig naturligt og smukt ovenpå.

Ved brug af en primer får din make-up en bedre holdbarhed. Kan også bruges alene som en solcreme der giver en flot og naturlig glød til huden.

Bruges som sidste step af din hudplejerutine før make-up, eller som solcreme.

Artless Glow Base er fri for æteriske olier, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

 

40 ml.

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme. 

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler. 

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Jessica 10-11-2021

Jeg fik denne som tester først og var så begejstret af resultatet, så jeg købte fuld størrelse! Jeg bruger en lille mængde som sidste step oven på min solcreme og den giver et sund glød til huden , som om man lige er kommet tilbage fra et spa-ophold!

Af: Sb 03-03-2021

Ok men ikke det bedst.

Af: Larysa 16-10-2020

Et godt produkt, men man skal passe på med at lægge for meget af det på ansigt, for så føles ansigtet for fedtet.

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg synes det er en god primer og det er dejligt der er faktor i, men hvis jeg bruger så meget af den, som jeg gør med andre solcreme bliver det shine der er i den simpelthen for meget. Så jeg har altid en anden solcreme på under den. Ellers ligner jeg en disko kugle

Af: Ditte H 18-07-2020

Jeg ELSKER denne her solcreme!!! Let at smøre ud, fugter og giver den flotteste glød og har en svag, ren og skøn duft! Jeg ville ønske, man kunne købe dem i større størrelser! Jeg er ved at nå til ende på min 2. solcreme af denne her! Helt klart en solcreme, der skal ligge fast i min skuffe - året rundt!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Missha - All-round Safe Block Essence Sun Milk (SPF 50+ PA+++)

En revolutionerende solcreme, der er kendt for at den føles som en let dagcreme. Denne solcreme efterlader ikke huden fedtet eller skinnende.

184,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.