Jumiso

Jumiso - Pore-Rest PHA 9 Deep Purifying Facial Toner


En effektiv toner, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud.

Lager status

Produktet er på lager

159,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv toner, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud. Denne toner kommer fra Jumisos Pore-Rest sortiment, der er udviklet særligt med henblik på at behandle porer, uren og dehydreret hud.

Pore-Rest PHA 9 Deep Purifying facial toner er baseret på 9 % Gluconalactone (PHA). BHA står for Poly Hydroxy Acid, som er en vandbaseret eksfolierende ingredient, der hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og giver mulighed for cellefornyelse og hjælper med at give din hud en mere ensartet tone og tekstur. PHA er mild på huden og kan dermed også anvendes af sensitive hudtyper uden risiko for irriteret og mere sensitiv hud. Ydermere er den fugtgivende, da PHA indeholder fugtgivende ingredienser.   

Toneren er især kompatibel med fedtet og dehydreret hud med uren hud og akne-ar.

Efter kontinuerligt brug af Pore-Rest PHA 9 Deep Purifying facial toner vil du opleve at din hud bliver mere ensartet i hudtone og -tekstur, formindsket porer, akne og kontrolleret olie- og vand balance.

BHA Blackhead Clearing Facial cleanser er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er vegansk

 

250 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Anette 26-05-2022

Det tager noget tid at opnå resultater med PHA-syrer i forhold til AHA eller andre typer syrer. Det er fordi PHA-molekyler er større og tiltrækker mere fugt end f.eks. AHA.
Jeg købte den mest af alt, fordi der er 9% PHA i, og det er meget sjældent man får SÅ meget PHA for pengene i et hudplejeprodukt. Som regel er det kun op til 5% (selvom mere ikke altid er bedre).
Toneren kan godt efterlade huden med en lidt "sticky" fornemmelse, der sikkert er på grund af den passer godt til tør/dehydreret hud, men det tager kun et lille stykke tid, før det forsvinder, og det gør ikke så meget, fordi jeg også bruger serum og creme. Den er helt tynd og klar i konsistensen og ser pæn ud på hylden. Men man skal bruge den ihvertfald 14-30 dage før der er resultater som kan ses tydeligt. Til gengæld gør den virkelig min hud pæn og jævn, med færre ujævnheder og urenheder og pæn glød!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Jumiso - Pore-Rest AHA BHA PHA Blackhead Wipe Toner Pad

En effektiv toner pad, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud.

199,00 kr.

Jumiso - Pore-Rest BHA Blackhead Clearing Facial Cleanser

En effektiv rens, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud.

119,00 kr.

Jumiso - Pore-Rest LHA Sebum Control Facial Cream

En effektiv ansigtscreme, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud.

199,00 kr.