Klairs

Klairs - Fundamental Nourishing Eye Butter


En fugtgivende og nærende øjencreme, der både tilfører fugt til din tynde hud rundt om øjnene samt er beskyttende og forebyggende mod fine linjer

Lager status

Produktet er på lager

299,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og nærende øjencreme, der både tilfører fugt til din tynde hud rundt om øjnene samt er beskyttende og forebyggende mod fine linjer. Denne øjencreme er udviklet så selv den sensitive og fedtet hudtype kan anvende denne øjencreme problemfrit.

Fundamental Nourishing Eye Butter er formuleret på solsikkeolie, der er rig på Vitamin A og Vitamin E, som hjælper med at beskytte den tynde hud omkring øjnene. Samt finder du på ingredienslisten peptider, der behandler fine linjer og yderligere giver en blødere og mere fast hud. Peptider stimulere hudens produktion af kollagen, som er en ingrediens der holder huden glat og undgommelig. 

Denne øjencreme har en smør-lignende tekstur og er hurtig absorberende uden at efterlade et fedtet lag på huden.

Efter kontinuerligt brug af Fundamental Nourishing Eye Butter vil du opleve at din hud omkring øjnene bliver mere opstrammende og glødende. 

Fundamental Nourishing Eye Butter er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, udtørrende alkohol og sulfater. Er cruelty-free og vegansk

 

20 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Klairs - Midnight Blue Calming Cream (30 ml.)

En mild creme som hurtigt beroliger huden og formindsker irritation og sensitivitet. Baseret på naturens egne ingredienser, stjerne-ingrediensen i denne creme er guaiazulene hvilket er en naturlig komponent fundet i kamille-olie.

259,00 kr.

Klairs - Midnight Blue Calming Sheet Mask

En anti-inflammatorisk og kølende sheet-maske. Selve sheet-masken er lavet på bambus-kul, hvilket vil formindske synligheden af store og tilstoppede porer.

39,00 kr.

Klairs - Fundamental Nourishing Eye Awakening Gel

En effektiv øjengel, der formindsker mørke rande og hævelse samt er beskyttende mod frie radikaler.

299,00 kr.