Manyo - Vita C Serum


En effektiv serum, der behandler pigmentpletter, akne-ar og solskader samt giver øvrig solbeskyttelse. Samtidig er denne anti-age, der udglatter fine linjer og genopretter din huds elasticitet.

Lager status

Produktet er på lager

399,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv serum, der behandler pigmentpletter, akne-ar og solskader samt giver øvrig solbeskyttelse. Samtidig er denne anti-age, der udglatter fine linjer og genopretter din huds elasticitet.

White Vita C Liquid Serum indeholder 93 % væske koncentrat af vitamin-kompleks og Vitamin C. Vitamin C kommer i et sepereret låg i en pulverform for at bevare den fulde potentiale af Vitamin C, som skal mikses med væske-serummen før anvendelse.

Denne serum behandler pigmentpletter, solskader og akne-ar samt udglatter fine linjer med dens indhold af de foryngrende og lysne ingredienser vitamin-kompleks og stabiliseret Vitamin C. Vitamin C er kendt for deres lysne egenskaber og har en anti-age effekt grundet dens egenskab til at booste din huds kollagen, som er det stof, der holder din hud spændstig og undgommelig.

Derudover består vitamin-komplekset af Vitamin P og pro-biotika, som hjælper med at balancere din hug og forebygger irritation, rødme og tørhed. 

Manyo - Vita C Serum er især kompatibel med problem hud heraf uens hudtone og pigmentpletter, solskader og akne-ar samt manglende glød

Manyo - Vita C Serum er fri for parfume, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

10 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Manyo - Blemish Red Spot Gel

En reparende spot-gel, der effektiv formindsker bumser, hudorme og rødme samt forebygger akne-ar og tilstoppede porer. Den har en helende og dulmende effekt på inflammation.

249,00 kr.

Manyo - Galactomy Clear Skin Toner

Denne toner tilfører fugt til din hud, forebygger store porer samt fjerner døde hudceller fra din huds overflade.

279,00 kr.

Isntree - Green Tea Fresh Cleanser

En beroligende og plejende gel-rens baseret på Jeju øens grøn te-ekstrakt, der renser dit ansigt fra overskydende skidt og snavs uden at fjerne din huds naturlige fugt.

159,00 kr.