Purito

Purito - Daily Go-To Sunscreen (SPF 50+ PA++++)


En fugtgivende og plejende solcreme fra Purito, der effektiv beskytter din hud mod skadelig solstråler og samtidig forebygger tidlig aldring samt pigmentpletter, heraf solskader.

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og plejende solcreme fra Purito, der effektiv beskytter din hud mod skadelig solstråler og samtidig forebygger tidlig aldring samt pigmentpletter, heraf solskader. Denne solcreme fra Purito er en hybrid solcreme, der indeholder både kemiske og fysiske solfiltre som hjælper med at beskytte mod UVA- og UVB-stråler og har en SPF 50+ PA++++.

Daily Go-To Sunscreen har været igennem kliniske undersøgelser både i Sydkorea og i USA, hvor der bliver undersøgt solcremens Sun Protection Factor (SPF). Dette er en normal procedure, som alle solcreme skal igennem og godkendes, før de kan komme på markedet og sige, at produktet beskytter mod UVA/UVB-stråler. Disse rapporter ligger tilgængelig på Puritos officielle hjemmeside. Daily Go-To Sunscreen er indenfor de accepterede parametre for beskytning mod solskoldning ifølge ISO 2444:2019(E) test metoder. 

Daily Go-To Sunscreen er en let og parfumefri solcreme, der er hurtigt absorberende uden at efterlade en hvid hinde efter påførelsen. Solcremen kan derfor uden bekymring anvendes under og ovenpå make-up, samt kan mænd med ansigtshår anvende solcremen uden at skulle døje med at produktet sidder i skægget. Solcremen kan uden besvær anvendes som din 2. påførelse. 

Derudover finder du Centella Asiatica på ingredienslisten. Centella Asiatica er kendt for sine beroligende, plejende og anti-inflammatoriske egenskaber og bruges ofte til behandling af irriteret, uren, blussende eller sensitiv hud. Yderligere har den fugtgivende egenskaber og tilfører både antioxidanter og aminosyrer. Samtidig styrker den hudbarrieren og behandler synligheden af solskader, pigmentpletter og akne-ar.

Grundet de milde og minimale ingredienser kan denne solcreme anvendes af alle hudtyper og tilstande.

Daily Go-To Sunscreen er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er vegansk og cruelty-free.

 

60 ml.

 

Ekstra info:

UV-filtre i denne solcreme:

Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Titanium Dioxide, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate.

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16.

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Tanja 17-04-2022

Nok en af de bedste solcremer jeg har prøvet fra k-beauty. Rigtig fin konsistens, god til sensitiv hud, efterlader ikke noget “White cast”. Den er bare velfungerende på alle punkter. En kæmpe anbefaling herfra.

Af: Kristina 15-04-2022

Det her er blevet min nye favorit solcreme. Og jeg har været igennem en del efterhånden.
Den er virkelig god, og syntes man får ok produktmængde for pengene også.
Den er ikke fedtende, og giver et semi-dewy look - men kun indtil den er tørrer ind. Og det tager ikke så lang tid.
Jeg har sensitiv hud og tåler denne uden problemer. Der er ingen følelse af at den udtørrer huden overhovedet, hvilket for mig godt kan være et problem ellers. Jeg oplever heller ikke at den tilstopper porerne og giver urenheder.
Max anbefaling herfra.

Af: Anette 27-02-2022

Det her er en af de få solcremer uden silikone i, der samtidig indeholder et fysisk filter - og SAMTIDIG også passer til kombineret/sensitiv hud. Jamen, hvor meget WIN-WIN vil du have?!?! Den efterlader intet hvidt skær, er mild, parfumeri og kan bruges af sensitiv hud. Den fugter uden at give for meget fugt og beroliger huden. Jeg har kun brugt den nogle få gange, men kan allerede sige at den bliver en fast ledsager på min toilethylde de kommende måneder. Jeg vil dog sige, at på rigtig varme dage vil jeg nok nøjes med en god hydrerende essens/serum inden under og så bruge denne her som en dagcreme. Ellers bliver huden for fedtet. Det at den indeholder både fysiske og kemiske filtre er et stort plus i min bog, fordi rosaceahsart hud ikke 100% har godt af opvarmning i huden. Derfor er det mega nice med de fysiske filtre, der får ind og afhjælper opvarmning af huden fra solstrålerne.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Purito - Centella Green Level Recovery Cream

En fugtgivende og reparerende creme der beroliger udsat, rødmosset og problemhud. Centella Green Level Recovery Cream tilfører din hud en stor mængde af koncentrerede ingredienser med dens indhold af 50% ren Centella Asiatica, en helende og reparerende urt fra Asien, som er kendt for dens beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

229,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Acne Pimple Master Patch - Koreanskan behandle bumser og urenheder, akne ar , ujævn hudtekstur

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, som man sætter over bumsen, som så natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigere forsvinder.

48,00 kr.