Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Calming Moisture Mist


En mist der effektivt beroliger og formindsker rødme, irritation og sensitivitet og samtidig opretholder hudens fugtbalance. Den indeholder hudberoligende ingredienser som centella asiatica, tea tree og honeysuckle (kaprifolier) der dulmer irritation og rødme.

Lager status

Produktet er på lager

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mist der effektivt beroliger og formindsker rødme, irritation og sensitivitet og samtidig opretholder hudens fugtbalance. Den indeholder hudberoligende ingredienser som centella asiatica, tea tree og honeysuckle (kaprifolier) der dulmer irritation og rødme.

Misten indeholder andre nærende ingredienser som: Bambusekstrakt, panthenol og hyaluronsyre, der tilfører fugt til huden og styrker hudbarrieren. Hyaluronsyre udglatter og formindsker også synligheden af fine linjer.

Sidst men ikke mindst vil AHA og PHA virke let eksfolierende og fjerne døde hudceller fra hudens overflade og give ungdommelig glød til ansigtet.

Efter brug af Pyunkang Yul Moisture Mist vil din hud føles fugtet og beroliget. Misten er især velegnet til sensitiv og irriteret hud der mangler fugt.

Produktet er fri for parfume, parabener, æteriske olier, udtørrende alkohol, udtørrende sulfater og silikone.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Jean 27-05-2022

Var overrasket over hvor god den var. Den er blid og beroligende, den mist som kommer er så let at man næsten ikke kan mærke at det kommer på huden. Er super tilfreds med dette produkt!

Af: Stine 19-03-2022

Jeg købte denne da den var på tilbud og synes den lever fint op til det den lover. Dog føler jeg at jeg bruger ret meget produkt i forhold til andre toner.

Af: Anettw 28-01-2022

Jeg troede ikke at jeg var sådan en, der ville komme til at bruge mists. Men det kan jeg godt trække tilbage igen! For er du vimmer mand, hvor er denne har mist dejlig! Blød og lækker, den føles bare SÅ rar at kunne sprøjte i ansigtet, hvorefter den bare bliver liggende før den trænger ind. Den er let som ingenting, giver god fugt, og kvitterer med en overdådigt beroligende fornemmelse, som giver den mest behagelige følelse bagefter. Hvis min hud kræver beroligende pleje, så er denne her førstevalget efter at køre en blid renserutine. Den er også helt vildt lækker ovenpå makeup! Så jeg kan kun sige, at det på ingen måde er sidste gang de her produkter kommer ned i mine kurve på dermaspace! Det er en RIGTIG god serie til sensitiv og virkelig trist hud.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Calming Moisture Barrier Cream

En mild fugtighedscreme som formindsker rødme, irritation og sensitivitet. Cremen er baseret på hud-beroligende ingredienser, blandt andet ekstrakter fra urten Centella Asiatica og tea tree.

149,00 kr.

Pyunkang Yul - Calming Deep Moisture Toner

En beroligende toner, der mindsker overproduktion af sebum (olie) og mindsker irriteret hud. Vil samtidig dulme rødme og urenheder.

129,00 kr.

Pyunkang Yul - Calming Low pH Foaming Cleanser

En beroligende og mild skumrens, der fjerner skidt og snavs uden at udtørre huden, da denne skumrens har en pH-værdi på 5.5, hvilket er den værdi din hud har.

109,00 kr.