GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Betaling

Derma Space modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA Electron, MasterCard og MobilPay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra Derma Space. Vælger man at benytte sig af vores bonus point system (konto kredit) og ønsker man at tilkøbe mere kredit så vil købet heraf ske øjeblikkelig da kreditten bliver sat ind på din bonus point konto med det samme. 

Alle beløb er i DDK og inkl. moms.

Derma Space bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Du kan kontrollere, om du sender fra en sikker webshop, ved at se efter en hængelås i din browser.

Al kommunikation mellem vores betalingssytem og kortindehaveren foregår, så det kun er NETS, der har adgang til dine data. Hverken os hos Derma Space eller uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved dit køb. Hos Derma Space er de personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Tilmeld nyhedsbrev