GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Levering og afhentning

!!! OBS !!!! På grund af Corona, har vi valgt at gøre hjemmelevering med DAO gratis ved køb over 399 kr. Køber du for under 399 kr. koster det kun 29 kr. at få dine varer sendt til din privat adresse !!!

Derma Space leverer på 1-3 dage i hele Danmark - alle dage, hvis ”DAO” vælges som leveringsmetode. Ordre indgået inden kl. 16.00, sendes samme dag.
Vi tilbyder levering med GLS, DAO eller PostNord til en pakkeshop/-boks eller hjemmelevering med PostNord, GLS og DAO (nogle af leveringsmetoderne er der et mindre gebyr på, da de er forholdsvis dyre), herved kan du frit vælge den leveringsform som passer til dine behov og ønsker. 
Du modtager en mail med track and trace nummer, når varen er afsendt fra vores lager.
Ønsker du at afhente på vores adresse i Skanderborg, får du besked, når din pakke er klar til afhentning.

Skulle det mod forventning ske, at en bestilt vare ikke er på lager, modtager du straks besked herom.
Ved køb af ordre under 400 dkk, tillægges et gebyr på 29 ddk til dækning af din valgte fragtleveringsmåde (hvis du vælger levering med GLS eller DAO til en pakkeshop/-boks).
Ved køb over 399 ddk, dækkes alle forsendelsesomkostninger af os, såfremt varen sendes med DAO eller GLS til pakkeshop/-boks (der leveres til nærmeste udleveringssted). Hvis du ønsker en anden fragtleveringsmåde, tillægges et gebyr til dækning af ekstra forsendelsesomkostningerne.

Alle pakker sendes som en forsikret pakke.

Tilmeld nyhedsbrev