Hudpleje

Ved at købe koreansk hudpleje (også kendt som K-beauty) ud fra din hudtype, er du sikker på at opnå gode og målrettet resultater, som passer helt specifikt til dig! Læs om de 4 gode grunde til at købe koreanske hudpleje produkter og bliv klogere på, hvad K-beauty kan gøre for dig og din hud.  Du kan også klikke dig ind og se alle vores veganske hudpleje produkter.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige K-beauty produkter til din hudplejerutine, så kontakt os. Eller køb et af vores startsæt.


Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

(22 Kategorier - ialt 1 Produkt)

Koreanerne er meget langt fremme i forskningen og udviklingen af innovative hudplejeprodukter, som giver rigtig gode resultater. De anvender naturlige og effektive ingredienser som fx snegleslim, bigift og bambus. De hæver hele tiden standarden for hudpleje. Hvad vi rystede på hovedet af for ganske få år siden, sukker vi nu alle efter. Vi elsker simpelthen koreansk hudpleje (K-beauty).

Læs mere om, hvad koreansk hudpleje (K-Beauty) er.

Vi har udvalgt de allerbedste hudplejeprodukter fra Korea, så du kan sammensætte en god og naturlig hudplejerutine til netop din hud. Vi kender alle problemet med, at hudpleje er dyrt og indeholder forskellige kemiske ingredienser. K-beauty er hudpleje, som både er naturligt og billigt. En koreansk hudplejerutine kan hjælpe dig med dine hudproblemer på en naturlig, men effektiv måde, og den giver dig en smuk, sund og glødende hud. Det er en af grundene til at K-beauty er det rette match for tusinder af kvinder verden over. 

En sund og smuk hud ønsker vi alle at opnå. Hudplejen, der skal hjælpe os derhen, er noget vi alle søger efter. Koreansk hudpleje (K-beauty) er blevet en stor trend verden over, og nu er den også kommet til Danmark. Det specielle ved K-Beauty er deres tilgang til plejen af huden. De tror på, at man skal forebygge rynker og fine linjer så meget som muligt. Det gør man ved hjælp af en mild, men effektiv hudplejerutine fra K-beauty, som man er vedholdende med. 

De sydkoreanske kvinder tror på, at en af de vigtigste step i deres koreanske hudplejerutine, er deres dobbeltrens. Det er en metode, hvor man først bruger en oliebaseret rens og derefter en vandbaseret rens. Det er en af grundstenene i koreansk hudpleje (K-beauty). Ved at inkorporere denne metode i sin egen hudpleje, er du sikker på at få renset huden grundigt og i dybden. Ved dobbeltrens tager man et ekstra skridt i forebyggelsen af en masse uønskede hudproblemer, som fx rynker, akne, bumser, fedtet hud og store porer. Denne dobbeltrens er en af de metoder i hudplejen, som K-Beauty i særdeleshed er kendt for. 

En anden vigtig ting i den koreanske hudplejerutine er, at koreansk hudpleje er baseret på meget milde og naturlige ingredienser. Koreansk hudpleje (K-beauty) er estimeret til at være ca. 12 år længere fremme med deres hudpleje, end vi er med hudpleje her i vesten. De sydkoreanske hudplejefirmaer har brugt rigtig mange ressourcer på at forske i forskellige innovative ingredienser. Det er noget af det, som gør koreansk hudpleje helt specielt. Det er derfor ikke unormalt at se ingredienser som snegleslim og bigift i flere K-beauty produkter. Måske har du hørt om den populære sneglecreme? Sneglecremerne bliver ofte brugt af folk, som anvender K-Beauty, grundet de utroligt gode resultater det giver i ens hudpleje. 

Læs, hvordan koreanerne sammensætter deres hudplejerutine. Du kan også se, hvilke brands vi har og læse mere om, hvad der kendetegner de enkelte brands. Du kan også blive endnu klogere på K-Beauty i Danmark via vores blog

Du kan også finde koreanske hudplejeprodukter (K-beauty) med helt specifikke, aktive ingredienser i. Du kan for eksempel finde K-beauty produkter med EGF, hvilket er en effektiv anti-age ingrediens, der vil udglatte fine linjer. Du kan også finde K-Beauty produkter med Centella Asiatica, hvilket er en asiatisk urt, der vil formindske rødme, tørhed og irritation i huden. 

K-Beauty er heldigvis meget mild og rigtig godt til sensitiv hud. Efter meget efterspørgsel, har vi også lavet en kategori, hvor du kan finde K-Beauty produkter, der er "fri for...". Så er det nemt at finde de helt rigtige K-Beauty produkter, selvom du er overfølsom for parfume eller gerne vil gå udenom parabener. På denne måde kan du finde lige præcis de produkter der passer ind i din hudpleje. 

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de rigtige K-beauty produkter til din hud så kontakt os.