GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Hudpleje

Ved at købe hudpleje ud fra din hudtype er du sikker på at opnå gode og målrettede resultater med dine produkter!
Læs om de 4 gode grunde til at købe koreanske hudpleje produkter. Eller se alle vores veganske hudpleje produkter.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din koreanske hudplejerutine, så kontakt os. Eller køb et af vores startsæt.


(19 Kategorier - ialt 1 Produkt)

Koreanerne er meget langt fremme i forskningen og udviklingen af innovative hudpleje produkter, som giver rigtig gode resultater. De anvender naturlige og effektive ingredienser som fx snegleslim, bigift og bambus. De hæver hele tiden standarden for hudpleje. Hvad vi rystede på hovedet af for få år siden, sukker vi nu alle efter. Vi elsker koreansk hudpleje (K-beauty).

Læs mere om, hvad koreansk hudpleje er.

Vi har udvalgt de allerbedste hudpleje produkter fra Korea, så du kan sammensætte en god og naturlig hudplejerutine til netop din hud. En koreansk hudplejerutine kan hjælpe dig med dine hudproblemer på en naturlig men effektiv måde, og som giver dig en smuk, sund og glødende hud. Det er en af grundene til, at koreansk hudpleje er det rette match for tusinder af kvinder verden over.

Koreansk hudpleje er en stor trend verden over, og nu er den også kommet til Danmark. Det specielle ved koreansk hudpleje er deres tilgang til plejen af huden. De tror på at, man skal forebygge rynker og fine linjer så meget som muligt. Det gør man ved hjælp af en mild, men effektiv hudplejerutine fra K-beauty (koreansk hudpleje) som man er vedholdende med. 

De Sydkoreanske kvinder tror på at en af de vigtigste step i deres koreanske hudplejerutine er deres dobbeltrens. Det er metoden hvor man først bruger en oliebaseret rens og derefter en vandbaseret rens. Det er en af grundstenene i koreansk hudpleje. Denne metode sørger for at få renset huden grundigt og i dybden. På denne måde kan man tage ekstra skridt i forebyggelsen en masse uønskede hudproblemer, som fx. rynker, akne, bumser, fedtet hud og store porer. 

En anden vigtig ting i den koreanske hudplejerutine er at koreansk hudpleje er baseret på meget milde og naturlige ingredienser. Koreansk hudpleje er estimeret til at være ca. 12 år længere fremme med deres hudpleje, end vi er her i vesten. De sydkoreanske hudplejefiramaer har brugt rigtig mange penge og tid på at forske i forskellige innovative ingredienser. Det er noget af det, som gør koreansk hudpleje meget specielt. Det er derfor ikke unormalt at se ingredienser som snegleslim og bigift i flere af deres produkter. Måske har du hørt om den populære sneglecreme?

Læs hvordan koreanerne sammensætter deres hudpleje rutine. Du kan også se, hvilke brands vi har, og læse mere om, hvad de enkelte brands kendetegn er.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de rigtige produkter til din hud så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev