Ansigtsmasker

(38 produkter)

En ansigtsmaske er den perfekte forkælelse til din hud.

Ansigtsmasker indeholder gavnlige ingredienser for din hud og efterlader den blød og næret, og det er en god måde at opretholde en sund fugtbalance på. Vi har mange typer ansigtsmasker, så du kan være sikker på, at der findes en maske til lige netop din hud - uanset, hvilken tilstand den er i. Er du i tvivl om, hvad der er bedst for din hud, så skriv til os og få et godt råd.

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Pris
Pris:

Dermabox

Dermaboxen er en abonnementsbox, der bliver sendt ud til dig hver anden måned. Den er fyldt med lækre koreanske produkter til ren selvforkælelse og har en minumumsværdi af 550 kr. - og ofte mere.

299,00 kr.

PureNskin - Sebum Charcoal Mask Wash Off

En dybderensende ansigtsmaske fra PureNskin der med forskellige typer af ler effektivt dybrenser porerne, så huden efterlades ren og velplejet.

10,00 kr.

PureNskin - Rice Brightening Mask Wash Off

En nærende ansigtsmaske fra PureNskin der med sit indhold af ris både tilfører huden fugt og giver en huden en ungdommelig glød.

10,00 kr.
Koreansk hudpleje - Detoskin - Double-Care Oil Peel Off Mask - kan behandle store porer, ujævn hudtekstur, genoprettelse af elasticitet / Manglende glød 20% rabat

Detoskin - Double-Care Oil Peel Off Mask

En innovativ peel-off ansigtsmaske, som med sin helt nytænkende teknologi tilfører fugt og eksfolierende egenskaber til huden, uden den normale irritation som følger med en peel-off maske.

49,00 kr.
39,20 kr.

Some By Mi - Super Matcha Pore Clean Clay Mask

En udrensende ansigtsmaske som effektivt formindsker store porer og ujævn hudtekstur. Denne ler-maske vil fjerne tilstoppede porer med sit høje indhold af aktive ingredienser, så du får mindre porer og en glattere hudoverflade.

189,00 kr.

Isntree - Real Mugwort Clay Mask

En ler-maske som behandler rødme, urenheder og sensitivitet samtidig med at fedtet hud og tilstoppede porer formindskes. Til trods for sin udrensende effekt er denne lermaske ikke udtørrende, som man ofte oplever lermasker.

199,00 kr.

Isntree - Real Rose Calming Mask

En fugtgivende og beroligende ansigtsmaske der formindsker tør hud, rødme og livløs hud. Real Rose Calming Mask tilfører din hud en stor mængde af elasticitet og fugt med dens indhold af 60% rosenvand.

199,00 kr.

Purito - Hydrop Sweet Gel Mask

En ansigtsmaske der er rig på næring og fugtgivende ingredienser, som vil efterlade din hud med en ungdommelig glød. Denne ansigtsmaske behandler og forebygger tør samt dehydreret hud.

219,00 kr.

Purito - Bentolin Pore Clay Mask

En porerbehandlende og sebum-regulerende ansigtsmaske, der formindsker tilstoppede porere og behandler fedtet hud. Ansigtsmasken har eksfolierende egenskaber, der over tid kan hjælpe med at give en mere ensartet hudtone.

219,00 kr.

AXIS-Y - Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack

En rensende ler-maske, der behandler tilstoppede porer og reducerer overskydende fedt på huden samt tilfører fugt. Nøgleingrediensen i denne maske er malurtekstrakt, der er kendt for at have beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

239,00 kr.

AXIS-Y - New Skin Resolution Gel Mask

En gel maske, der indeholder stjerneingredienser såsom Niacinamid, figen, Madecassoside, yams-rod og malurt, der alle sørger for en ensartet hudtone med en ungdommelig glød.

Ikke på lager
249,00 kr.

AXIS-Y - Mask Now Glow Later Duo Set

Et sæt med 2 af AXIS-Y populære ansigtsmasker. Disse to masker hjælper med at behandle pigmentpletter, akne-ar, solskader, store porer og rødme.

199,00 kr.

Some By Mi - Propolis B5 Glow Barrier Calming Mask

En nærende og barriere-styrkende ansigtsmaske, der tilfører din hud dyb fugt og har en beroligende effekt. Denne maske fra Some By Mi har en honing-lignende tekstur, som kan formindske uens hudtone, rødme og irritation.

289,00 kr.

Mary&May - Lemon Niacinamide Glow Wash Off Pack

En dybderensende lermaske, der effektiv behandler pigmentpletter, akne-ar og solskader. Ved kontinuerligt brug af masken kan den udjævne hudteksturen og efterlade huden med en fornyet glød.

199,00 kr.

Mary&May - Rose Hyaluronic Hydra Wash Off Pack

En dybderensende lermaske der effektiv trækker overskydende sebum ud af porerne. Samtidig har lermasken en eksfolierende effekt på huden og fjerner døde hudceller, hvilket efterlader huden med en glat overflade.

199,00 kr.

Mary&May - Cica Tea Tree Soothing Wash Off Pack

En dybderensende lermaske, der effektivt behandler uren hud samt har en eksfolierende effekt. Lermasken trækker overskydende olie og snavs ud fra porerne, hvilket ved kontinuerligt burg kan formindske grove porer. Lermasken vil efterlade huden ren, udglattet og blød.

199,00 kr.

I’m From - Mugwort Mask

Denne maske fra I’m From vil med dens indhold af artemisia, grøn te og centella asiatica formindske irritation, rødme og urenheder.

364,00 kr.

I Dew Care - Berry Groovy

En eksfolierende ansigtsmaske, som har udjævnende egenskaber og hjælper med at behandle ujævn hudtekstur, uens hudtone og pigmentpletter.

249,00 kr.

I Dew Care - Cake My Day

En dybt fugtgivende ansigtsmaske, der behandler tør og dehydreret hud samtidig med at den er utrolig sjov at påføre, da den både dufter som og ligner en kage.

279,00 kr.

I Dew Care - Matcha Mood

En beroligende og plejende ansigtsmaske, der hjælper med at behandle irriteret og problem hud. Masken er i matcha varianten, som dufter af matcha og indeholder en masse antioxidanter, der forebygger aldringstegn.

279,00 kr.

I Dew Care - Yoga Kitten

En beroligende og dybderensende lermaske fra I Dew Care, som hjælper med at behandle tilstoppede porer, formindske urenheder og rødme. Denne maske er effektiv til at opløse gammelt sebum fra porerne, så de kan trække sig sammen.

279,00 kr.

I’m From - Honey Mask

Denne ansigtsmaske fra I’m From er spækket med naturlige ingredienser, der vil tilføre din hud en stor mængde fugt og næring og samtidig beskytte din hud.

364,00 kr.

Heimish - All Clean Pink Clay Purifying Wash Off Mask

Denne ler-maske behandler rødme, urenheder samt fedtet hud og formindsker tilstoppede porer.

159,00 kr.

Petitfee - Gold Neck Pack

En fugtgivende og opstrammende hydrogel maske til halsen der forebygger fine linjer og aldringstegn.

19,00 kr.

Missha - Time Revolution Artemisia Pack Foam Cleanser

Et 2-i-1 produkt, der fungerer både som en skumrens og en beroligende ler maske. Denne rens er perfekt til dig, der har fedtet og irriteret hud.

169,00 kr.

Elizavecca - Milky Piggy Vitamin C 21% Ample Mask

En maske der udjævner hudtonen og giver en ungdommelig glød. Denne maske indeholder 21% vitamin C, hvilket er en ingrediens kendt for sin evne til at lysne pigmentpletter, solskader og akne-ar.

299,00 kr.

Some By Mi - Bye Bye Blackhead 30days Bubble Cleanser

Et revolutionerende produkt som både er en renseskum og en ansigtsmaske, samlet i et produkt. Bye Bye Blackhead er et produkt som effektivt formindsker store porer, fjerner urenheder og giver en ”detox” til huden.

179,00 kr.

Bonajour - Mugwort Cream Calming Mask

En plejende og reparerende lermaske, der behandler irriteret, uren, problem hud, rødme og svækket hudbarriere.

179,00 kr.

Some By Mi - Charcoal BHA Pore Clay Bubble Mask

En porerensende maske med indhold af 0,5% BHA, 3% kulekstrakt og 5% ler der har dybderensende effekt på huden og forbedrer hudens overflade.

239,00 kr.

Jumiso - All day Vitamin Nourishing & Recharging Wash-Off Mask

En fugtgivende og nærende ansigtsmaske der formindsker pigmentpletter, akne-ar og livløs hud. Ansigtsmasken tilfører din hud en stor mængde af glød, elasticitet og antioxidanter med indholdet af ”15-vitamin complex”

199,00 kr.

Er ansigtsmasker endnu ikke en del af dine faste skønhedsprodukter, er der god grund til at overveje, hvilke der fremover skal have en fast plads på din badeværelseshylde. 

Ansigtsmasker er nemlig en af hemmelighederne bag en smuk hud og kan på få minutter gøre en stor forskel for et træt ansigt. De fleste ansigtsmasker vil tilføre en masse fugt og næring til din hud. Andre ansigtsmasker har anti-age egenskaber, og nogle helt tredje vil hjælpe med uren hud og akne. Du kan derfor få ansigtsmasker til lige netop dit behov.

Ansigtsmasker bruges, efter du har renset din hud. Her tages ansigtsmasken på, og du bruger den i de anviste minutter. Derefter skylles ansigtsmasken af, og du fortsætter med din normale hudplejerutine. Ved brug af en eller flere forskellige ansigtsmasker jævnligt, vil du opleve en velplejet og fugtmættet hud, som ofte har en lækker udstråling. 

Man kan købe mange forskellige slags ansigtsmasker, men det er faktisk også muligt at lave sine egne. Du kan lave billige og hurtige ansigtsmasker ved at blande honning, avokado og havregryn. En hjemmelavet ansigtsmaske med disse ingredienser vil tilføre et boost af fugt og næring. Dette er et eksempel på, at man sagtens kan lave billige ansigtsmasker derhjemme. Hvis du googler "hjemmelavet ansigtsmasker", kommer der mange forskellige opskrifter op på hjemmelavede ansigtsmasker. 

Alle har forskellige hudtyper, og derfor er det også vigtigt, at du køber din ansigtsmaske ud fra din hudtype. Du. kan nemlig få ansigtsmasker til alle hudtyper, men nogle ansigtsmasker vil være bedre til din hud end andre ansigtsmasker. Hvis du døjer med store porer, urenheder eller fedtet hud, vil vi anbefale ansigtsmasken fra Isntree med rensende koreansk malurt. Vi har også flere ansigtsmasker til pigmentpletter og tør hud. Her vil vi anbefale denne ansigtsmaske fra Jumiso, som vil tilføre en ungdommelig glød til dit ansigt og behandle pigmentpletter. Ansigtsmasker til at give fugt og berolige sensitiv hud er nogle af dem, som vi også sælger mange af. Denne ansigtsmaske fra Isntree med rosenvand vil dulme rødme og samtidig tilføre fugt og næring til din hud. 

Vi har et stort udvalg af ansigtsmasker, så der er helt sikkert en ansigtsmaske, som passer til din hud. Er du i tvivl om, hvilken ansigtsmaske der er bedst for din hud, så skriv til os og få et godt råd.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb (dog ikke på nedsatte varer), som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

Du kan læse mere om de forskellige hudtyper og hudtilstande og se, hvilke koreanske hudplejeprodukter, der passer til hvilken hudtype og hudtilstand.