Ansigtsmasker

(11 produkter)

En ansigtsmaske er den perfekte måde, at forkæle din hud på.
Ansigtsmasker indeholder gavnlige ingredienser til din hud, og efterlader den blød og næret, og er en god måde, at opretholde en sund fugtbalance på. Vi har mange slags ansigtsmasker, så du kan være sikker på, at der findes en til lige netop din hud - uanset hvilken tilstand den er i. 
Er du i tvivl om, hvad der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Sortér efter:

Jumiso - All day Vitamin Nourishing & Recharging Wash-Off Mask

En fugtgivende og nærende ansigtsmaske der formindsker pigmentpletter, akne-ar og livløs hud. Ansigtsmasken tilfører din hud en stor mængde af glød, elasticitet og antioxidanter med indholdet af ”15-vitamin complex”

219,00 kr.

Isntree - Real Rose Calming Mask

En fugtgivende og beroligende ansigtsmaske der formindsker tør hud, rødme og livløs hud. Real Rose Calming Mask tilfører din hud en stor mængde af elasticitet og fugt med dens indhold af 60% rosenvand.

199,00 kr.

Elizavecca - Carbonated Bubble Clay Mask

En sjov maske, der skummer op på huden efter påføring. Med dens indhold af ler trækker den overskydende olie og skidt ud af porerne og formindsker hudorme.

129,00 kr.

Heimish - Black Tea Mask Pack

En fugtgivende og beroligende maske, som kun skal sidde på huden i 5 minutter. Den er derfor perfekt til den travle kvinde som gerne vil give sin hud noget ekstra kærlighed på farten.

Ikke på lager
199,00 kr.

Skinfood - Black Sugar Mask Wash Off

En eksfolierende ansigtsmaske der udglatter huden og giver dig din ungdommelige glød tilbage. Black Sugar Mask Wash Off tilfører din hud både fugt og næring med dens indhold af bla. olie fra macademianødden og sheasmør.

109,00 kr.

Skinfood - Egg White Pore Mask

En maske med æggehvide-ekstrakt som går ind og forfiner porerne. Samtidig fjerner masken også overskydende sebum fra huden, så store porer forebygges.

109,00 kr.

Some By Mi - Bye Bye Blackhead 30days Bubble Cleanser

En revolutionerende produkt som både er en renseskum og en ansigtsmaske, samlet i et produkt. Bye Bye Blackhead er et produkt som effektivt formindsker store porer, fjerner urenheder og giver en ”detox” til huden.

179,00 kr.

Innisfree - Jeju Volcanic Pore Clay Mask

En maske baseret på størknede vulkansten fra Jeju øen, der effektivt trækker olie og skidt ud af huden og porerne. Velegnet til især fedtet og kombineret hud, der oplever at skinne i t-zonen.

139,00 kr.

Cosrx - Hydrogel Very Simple Pack

Kølende runde masker, som man kan lægge på fx kinder og pande, eller andre store områder på kroppen. Maskerne giver stresset og inflammeret hud en aflastning ved at berolige og fugte huden.

219,00 kr.
Bestseller
Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel

Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel

En multifunktionel aloe vera gel der kan behandle alt fra bumser, rødme, tørhed til irriteret hud. Denne aloe vera gel indeholder hele 92% af det beroligende aloe vera gel, direkte fra aloe vera planten.

69,00 kr.

Benton - Aloe Real Cool Soothing Gel

En aloe vera gel med hele 93% ren aloe vera. Denne aloe vera gel har rigtig mange gode egenskaber, men de mest fremtrædende er den fugtgivende og meget kølende effekt.

64,00 kr.

Er ansigtsmasker endnu ikke en del af dine faste skønhedsprodukter, er der god grund til at overveje, hvilke der fremover skal have en fast plads på din badeværelseshylde. 

Ansigtsmasker er nemlig en af hemmelighederne bag en smuk hud, og kan på få minutter gøre en stor forskel for et træt ansigt. De fleste ansigtsmasker vil tilføre en masse fugt og næring til din hud. Andre ansigtsmasker har anti-age egenskaber, og nogle helt tredje vil hjælpe med uren hud og akne. Du kan derfor få ansigtsmasker til lige netop dit behov.

Ansigtsmasker bruges efter du har renset din hud. Her tages ansigtsmasken på, og du bruger den i de anviste minutter. Derefter skylles ansigtsmasken af, og du fortsætter med din normale hudplejerutine. Ved brug af en-eller forskellige ansigtsmasker jævnligt vil du opleve en glad og fugtmættet hud som ofte har en lækker udstråling. 

Man kan købe mange forskellige slags ansigtsmasker, men det er faktisk også muligt at lave sine egne. Du kan lave billige og hurtige ansigtsmasker ved at blande honning, avokado og havregryn. En hjemmelavet ansigtsmaske med disse ingredienser vil tilføre et boost af fugt og næring. Dette er et eksempel på, at man sagtens kan lave billige ansigtsmasker derhjemme. Hvis du googler "hjemmelavet ansigtsmasker" kommer der mange forskellige opskrifter op, på hjemmelavede ansigtsmasker. 

Er du i tvivl om, hvilken ansigtsmaske der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

Du kan læse mere om de forskellige hudtyper og hudtilstande, og se hvilke koreanske hudpleje produkter, der passer til hvilken hudtype og hudtilstand. Vi har et stort udvalg af ansigtsmasker, så der er helt sikkert en ansigtsmaske, som passer til din hud.