GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Ansigtsmasker

(11 produkter)

En ansigtsmaske er den perfekte måde, at forkæle din hud på.
Ansigtsmaskerne indeholder gavnlige ingredienser til din hud, og efterlader den blød og næret, og er en god måde, at opretholde en sund fugtbalance på.
Er du i tvivl om, hvad der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Sortér efter:

Elizavecca - Carbonated Bubble Clay Mask

En sjov maske, der skummer op på huden efter påføring. Med dens indhold af ler trækker den overskydende olie og skidt ud af porerne og formindsker hudorme.

129,00 kr.

Some By Mi - Bye Bye Blackhead 30days Bubble Cleanser

En revolutionerende produkt som både er en renseskum og en ansigtsmaske, samlet i et produkt. Bye Bye Blackhead er et produkt som effektivt formindsker store porer, fjerner urenheder og giver en ”detox” til huden.

179,00 kr.
Bestseller
Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel

Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel

Et multifunktionelt produkt som er baseret på 92 % aloe vera. Kan fx. bruges som en let dagcreme, ansigtsmaske, hårkur, after-sun lotion, bodylotion mv. God til alle slags hudtyper.

69,00 kr.

Benton - Aloe Real Cool Soothing Gel

En aloe vera gel med hele 93% ren aloe vera. Denne aloe vera gel har rigtig mange gode egenskaber, men de mest fremtrædende er den fugtgivende og meget kølende effekt.

64,00 kr.

Klavuu - Special Care Pearl Glow Mask

En dybderensende og fugtgivende ler-maske som giver en mere ensartet hudtone og formindsker porerne.

199,00 kr.

Heimish - Black Tea Mask Pack

En fugtgivende og beroligende maske, som kun skal sidde på huden i 5 minutter. Den er derfor perfekt til den travle kvinde som gerne vil give sin hud noget ekstra kærlighed på farten.

199,00 kr.

Cosrx - Hydrogel Very Simple Pack

Kølende runde masker, som man kan lægge på fx kinder og pande, eller andre store områder på kroppen. Maskerne giver stresset og inflammeret hud en aflastning ved at berolige og fugte huden.

219,00 kr.

Innisfree - Jeju Volcanic Pore Clay Mask

En maske baseret på størknede vulkansten fra Jeju øen, der effektivt trækker olie og skidt ud af huden og porerne. Velegnet til især fedtet og kombineret hud, der oplever at skinne i t-zonen.

139,00 kr.
Glowhill - Aurora Whitehole Glow Mask Tilbud

Glowhill - Aurora Whitehole Glow Mask

En peel-off maske som med dens indhold af hyaluronsyre og diamant-og perlepulver giver en dybdegående fugt og en god anti-age effekt.

199,00 kr.
159,20 kr.
Glowhill - Xenoverse Black Glow Mask Tilbud

Glowhill - Xenoverse Black Glow Mask

En ’peel-off’ maske som effektivt absorberer og fjerner skidt, døde hudceller og sebum(olie) og derfor giver en ren og ensartet hud. Med dens indhold af patenterede ingredienser forebygger den tilstoppede porer med dens pore-formindskende effekt.

199,00 kr.
159,20 kr.
A’Pieu - Silver Foil Pack Tilbud

A’Pieu - Silver Foil Pack

En lækker ’peel-off’ maske som giver blød, fugtet og opstrammet hud. Huden bliver dybderenset og får en ungdommelig glød.

89,00 kr.
69,00 kr.

Er ansigtsmaske endnu ikke en del af dine faste skønhedsprodukter, er der god grund til at overveje, hvilke der fremover skal have en fast plads på din badeværelseshylde. 

Masker er nemlig en af hemmelighederne bag en smuk hud, og kan på få minutter redde selv det trætteste ansigt. De er derfor en stor hjælp på de morgener, hvor man ser meget træt ud, eller inden en stor aften, hvor du gerne vil gøre noget ekstra ud af dig selv. Og selvfølgelig også ren forkælelse for din hud, hvis du tager den på natten over.

Er du i tvivl om, hvilken en der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

Du kan læse mere om de forskellige hudtyper og hudtilstande, og se hvilke koreanske hudpleje produkter, der passer til hvilken hudtype og hudtilstand.

Tilmeld nyhedsbrev