Elizavecca

Elizavecca - Carbonated Bubble Clay Mask


En sjov maske, der skummer op på huden efter påføring. Med dens indhold af ler trækker den overskydende olie og skidt ud af porerne og formindsker hudorme.

Lager status

Produktet er på lager

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En sjov maske, der skummer op på huden efter påføring. Med dens indhold af ler trækker den overskydende olie og skidt ud af porerne og fjerner hudorme.

De bobler der kommer, når masken skummer op, er med til at eksfoliere døde hudceller og give en mini-detox til huden. Påfør masken på tør hud og lad den sidde i 5-10 minutter, og herefter vaskes den af med lunkent vand.

 Er vegansk.

Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Noreen 11-04-2021

Har den dejlig kølig og cremet konsistens, som bobler op på huden og laver en masse skum. Er ikke så vild med den boblende effekt, da den begynder at klø. Den får mine porer til at se mindre ud, men ikke så meget andet.

Af: Karina 11-04-2021

Alle burde prøve denne her maske ???? har en lidt underlig konsistens ved påføring, men efter ganske kort tid begynder den at prikke på huden for tilsidst at boble op. Rigtig sjov at bruge til en veninde aften, da man får grinet godt igennem

Af: Tenna 19-05-2020

Ingen effekt på mig, og så synes jeg masken kilder voldsomt, når den begynder at boble op

Af: Nikoline W. 24-04-2019

Skummer meget op og er især sjov hvis den lægges sammen med en veninde, da man kan grine ad hinanden grundet dens sjove måde at udvikle sig på. Huden føles ren bagefter, men kan ikke sige om den hjælper på urenheder, da jeg ingen har.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Dessa finnplåster är små, tunna klistermärken som du lägger över finnen som drar ut bakterier och orenheter. Nästa morgon vaknar du med en finne som är betydligt mindre samtidigt som du undviker akneärr eftersom du inte börjat klämma på den.

48,00 kr.
Bestseller
Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

En exfolierande gel som omedelbart tar bort döda hudceller. Produkten masseras på ett torrt ansikte i cirkulära rörelser där du snabbt kan se dina döda hudceller samla sig i små klumpar som du lätt kan skölja av.

89,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Ett lätt serum som innehåller 80% filtrerat snigelslem, som är en ingrediens som är känd för både sina anti-age och reparerande egenskaper. Anti-age effekten jämnar ut rynkor och fina linjer medan den reparerande effekten snabbt helar finnar, akneärr och skador på huden.

169,00 kr.