Curly Girl Produkter

(5 produkter)

Curly Girl produkter er for dig som ønsker at få dine naturlige krøller eller naturlige fald mere frem i dit hår. De er for dig som ønsker at passe og pleje dit hår, med Curly Girl Metoden og de metoder der anvendes. Når man plejer sine krøller med denne metode, skal du bruge produkter som ikke indeholder silikone, udtørrende sulfater og udtørrende alkohol.

Brand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

La’dor - TripleX3 Natural Shampoo (530 ml.)

En mild shampoo der dybderenser hovedbunden og formindsker skæl og irritation samt fjerner urenheder. Samtidig vil shampooen tilføre hår og hovedbund næring og beskytte sensitiv hovedbund.

269,00 kr.

Some By Mi - Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Shampoo

En shampoo som kan forebygge og behandle hårtab, som kommer som følge af en svækket hovedbund. Hårtab kan starte som et symptom på et dårligt hovedbundsmiljø, fx. opbyggede, døde hudceller og olie.

149,00 kr.

La’dor - TripleX3 Natural Shampoo (150ml.)

En mild shampoo der dybderenser hovedbunden og formindsker skæl og irritation samt fjerner urenheder. Samtidig vil shampooen tilføre hår og hovedbund næring og beskytte sensitiv hovedbund.

89,00 kr.

CP-1 - Keratin Concentrate Ampoule

En koncentreret ampoule fra CP-1, der behandler ekstremt skadet og tørt hår. Samtidig vil produktet tilføre håret fugt, næring og glans samt forebygge spaltede spidser.

59,00 kr.

Pyunkang Yul - Low pH Scalp Shampoo

Denne shampoo fra Pyunkang Yul vil med dens indhold af botaniske ekstrakter og olier tilføre dit hår og hovedbund fugt og næring.

199,00 kr.

Curly Girl Metoden hjælper med at få sundere, fyldigere og mere defineret hår. Ved brug af Curly Girl produkter ser du dit hårs maksimale potentiale, dog kræver det at du til at starte med har bølger eller krøller. 

Herunder kan du læse mere om de enkelte basis steps i Curly Girl Metoden. 

Trin 0: Vask dit hår en allersidste gang med en shampoo der indeholder sulfater, dette hjælper med at fjerne resterende silikone fra dit hår. 

Trin 1: Herefter skal du begynde at anvende Curly Girl produkter, heriblandt en shampoo som er fri for sulfater. Denne skal du massere ind i hovedbunden i mindst 60 sekunder inden du vasker den ud. 

Trin 2: Kom en håndfuld balsam fra vores Curly Girl produkter i dit hår indtil det føles slimet. Red nu dit hår i gennem med fingrene eller en kam med brede tænder, rens herefter det meste af balsam ud (ikke alt). 

Trin 3: Tør herefter dit hår med en bomulds t-shirt og lad resten lufttørre. 

Følg disse steps med brug af Curly Girl produkter hver gang du vasker dit hår. Brug kun trin 0 (shampoo med sulfater) hvis du kommer til at bruge produkter med silikone eller andre skadelige kemikalier.