Eksfoliering

(47 produkter)

Eksfoliering af huden sørger for, at dine døde hudceller fjernes og huden bliver glattere. Derved fremmer du fornyelsen af de øverste hudlag blot ved at huske din eksfoliering ca. 1-3 gange ugentligt. Eksfoliering giver en pænere og mere ensartet hud og sørger for at de kommende produkter i din hudplejerutine kan trænge bedre ind og derved være mere effektive.

Er du i tvivl om, hvilken eksfoliering, der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Pris
Pris:

Dermabox

Dermaboxen er en abonnementsbox, der bliver sendt ud til dig hver anden måned. Den er fyldt med lækre koreanske produkter til ren selvforkælelse og har en minumumsværdi af 550 kr. - og ofte mere.

299,00 kr.
Bestseller
Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid

Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid

Et alt-i-et produkt, der gør hudens overflade bliver mindre ujævn, urenheder/pigmentpletter/akne-ar formindskes og kollagen-produktionen i huden forbedres

189,00 kr.
Bestseller
Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

En effektiv eksfoliering med ingrediensen BHA der formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og en ujævn hudtekstur. 

219,00 kr.

Mizon - BSA Blackhead Away Liquid

En effektiv eksfoliering med Betaine Salicylate, der fjerner døde hudceller og formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og ujævn hudtekstur.

199,00 kr.
Bestseller
Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

En eksfolierende gel, som øjeblikkeligt fjerner døde hudceller. Produktet masseres på ansigtet i cirkulære bevægeler, og man kan straks se sine døde hudceller samle sig i små klumper, som man nemt kan skylle af.

89,00 kr.

Dr. Oracle - Radical Clear Mild Peel Pearl Bright

En mild peeling gel der blidt eksfolierer din hud, hvorved døde hudceller fjernes og efterlader huden ren.

139,00 kr.

HaruHaru - Wonder Black Rice Soft Peeling Gel

En effektiv peeling gel, der blidt fjerner døde hudceller fra din hud og efterlader huden udglattende og glødende.

209,00 kr.

Sidmool - Greentea Pureskin Peeling Gel

En peeling gel med 10% grøn te, som hurtigt fjerner døde hudceller og olie fra porerne, så du opnår en glat og blød hud.

89,00 kr.

Dr. Oracle - 21;Stay A-Thera Peeling Stick

En effektiv peeling stick der kan anvendes både i hele ansigtet eller som spot treatment på enkeltstående urenheder.

14,00 kr.

Beauty of Joseon - Apricot Blossom Peeling Gel

En effektiv og mild peeling gel, der fjerner skidt, snavs og døde hudceller på overfladen af din hud og efterlader din hud ren.

129,00 kr.

Cosrx - Low pH Good Night Soft Peeling Gel

En mild peeling gel, der fjerner døde hudceller, skidt og snavs og samtidig behandler urenheder, pigmentpletter, akne-ar og solskader.

159,00 kr.

TIA’M - Blackhead Out Sheet

En effektiv pad der fjerner hudorme og sebum (olie) uden at skade din hud. Disse pads vil fjerne hudorme og rense dine porer for døde hudceller og urenheder.

159,00 kr.
Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea fjerner døde hudceller og renser porerne.

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. God til især kombineret, fedtet, normal og tør hud.

229,00 kr.
Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Især god til dem, der gerne vil have en mere ensartet hudtone, og afhjælpe akne-ar og pigmentpletter.

229,00 kr.
Bestseller
 Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Wine

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Denne version er især god til moden og normal hud.

229,00 kr.

Neogen - Wine Lift PHA Gauze Peeling

En eksfolierende pad, der både giver fysisk og kemisk eksfoliering. Den fjerner effektivt døde hudceller og urenheder samt formindsker aldringstegn.

259,00 kr.

Neogen - Lemon Bright PHA Gauze Peeling

En eksfolierende pad, der både fjerner døde hudceller, urenheder og samtidig tilfører huden er ungdommelig glød og giver en ensartet hudtone.

259,00 kr.

Neogen - Green Tea Moist PHA Gauze Peeling

En mild eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, der resulterer i en udglattet og blød hud.

259,00 kr.

Neogen - Real Charcoal Pad

En eksfolierende pad, der giver en kemisk + fysisk eksfoliering til huden, hvis hovedfokus er at behandle store porer og opbygget olie i porerne.

199,00 kr.

Neogen - Probiotics Relief Toning Pad

En mild eksfolierende pad, der forebygger rødme og behandler en svækket hudbarrier med uønsket hudtekstur.

Ikke på lager
219,00 kr.

Purito - AHA BHA Refreshing Solution

En effektiv eksfoliering, der fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen og samtidig behandler bumser, pigmentpletter og store porer.

219,00 kr.

Ample N - Purifying Shot Pumpkin Enzyme Peeling Gel

En mild men effektiv peeling gel, der både giver din hud en fysisk og kemisk eksfoliering. Denne peeling gel behandler ujævn hudtekstur og efterlader din hud blød og glødende.

99,00 kr.

Sioris - My Soft Grain Scrub

En eksfolierende skrub med 86% økologisk havre, der fjerner døde hudceller og sebum (olie). Samtidig får den store porer til at fremstå mindre synlige.

179,00 kr.

Mizon - AHA BHA PHA Peeling Mist

En eksfolierende mist som med sit indhold af frugtsyre vil fjerne døde hudceller, give en glattere hud og minimere store porer, urenheder samt pigmentpletter. Denne mist indeholder de 3 mest populære frugtsyrer indenfor hudpleje: AHA, BHA og PHA.

139,00 kr.

Skinfood - Rice Daily Brightening Mask Wash Off

En eksfolierende maske der udjævner hudtonen og tilfører huden en ungdommelig glød. Denne maske vil med dens indhold af ris nænsomt eksfoliere din hud uden at virke udtørrende.

229,00 kr.

Klairs - Youthful Glow Sugar Mask

Et eksfolierende og fugtgivende produkt, der enten kan bruges som en skrub eller en maske. Denne maske fra Klairs indeholder fine sukkerkorn, der fungerer som en mild eksfolierende ingrediens og samtidig tilfører huden fugt.

279,00 kr.

Frudia - Green Grape Pore Peeling Pad

En peeling pad som hurtigt fjerner døde hudceller og overskydende olie fra dine porer. Dette resulterer i en blødere hud og en glattere hudtekstur.

19,00 kr.

Celimax - One Step Body Brightening Pad

Eksfolierende pads til mørke områder på huden - fx. armhuler, knæ og albuer. Disse pads fjerner snavs, kemikalier fra deodoranter og døde hudceller. Disse pads indeholder lysnende og beroligende ingredienser, der vil formindske pigmentpletter, mørke områder og irritation.

149,00 kr.

iUNIK - Lime Moisture Peeling Gel

En mild og fugtgivende peeling gel der eksfolierer huden med dens AHA-kompleks. Peelingen går ind og fjerner døde hudceller hvilket efterlader din hudoverflade blødere og glattere.

129,00 kr.

Some By Mi - Yuja Niacin Brightening Peeling Gel

En koncentreret peeling gel med yuja ekstrakt, PHA, Niacinamid og 19 forskellige slags vitaminer. Denne koncentrerede formular vil fjerne døde hudceller, så din hud fremstår glattere og mere ungdommelig.

159,00 kr.

Eksfoliering skal bruges cirka 1-3 gange om ugen om aftenen. Det er vigtigt ikke at over-eksfoliere din hud, da du ellers kan skade din hud på længere sigt. Eksfoliering og peeling er to ord, som beskriver det samme fænomen: Nemlig at fjerne døde hudceller fra det øverste hudlag. Eksfoliering sørger for, at du kan opnå glat og ensartet hud samt at den har en mere ungdommelig glød. 

Alle hudtyper vil have godt af en form for eksfoliering. Hvis du har pigmentpletter eller døjer med solskader, kan en eksfoliering være ekstra effektiv til at formindske disse. En eksfoliering vil nemlig gå ind og få huden til at forny sig selv med nye og friske hudceller. Derfor kan du over tid formindske synligheden af uens hudtone ved at sørge for at eksfoliere regelmæssigt. Til uren hud og store porer anbefaler vi en eksfoliering med ingrediensen BHA, da BHA kan gå dybere ned i porerne og fjerne overskydende olie og skidt.  

Nogle af de mest populære ingredienser i eksfoliering er AHA og BHA.

AHA er en frugtsyre som arbejder på hudens overflade, hvor den har en eksfolierende effekt. Eksfoliering med AHA har en lang række egenskaber. Mest kendt er AHA for at gøre hudoverfladen mindre ujævn, mindske pigmentpletter/aknear og behandler urenheder. Samtidig giver eksfoliering med AHA også huden en ‘glow’ fordi den fjerner døde hudceller. Helt essentielt giver eksfoliering med AHA en glattere hudtekstur og en blødere hud. 

Eksfoliering med BHA er en af de mest effektive måder at behandle store porer, urenheder, hudtekstur og aknear. Samtidig har BHA også en sebumregulerende effekt, der vil forebygge og balancere fedtet hud og formindske produktionen af olie. BHA står for Beta Hydroxy Acid og er en mild syre. Det er en af de eneste ingredienser, der kan trænge ned i en pore og opløse gammelt sebum (olie), hvorved at man derved får en eksfoliering af huden. BHA går også under navnet salicylsyre, hvilket er en term som ofte bliver brugt herhjemme.

Er du i tvivl om, hvilken eksfoliering der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge, næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub. Det kan du blandt andet bruge til at købe eksfolerings eller andre lækre koreanske hudplejeprodukter

Du kan læse mere om de forskellige hudtyper og hudtilstande, og se hvilke koreanske hudplejeprodukter og forskellige slags eksfoliering, der passer til hvilken hudtype og hudtilstand. 

Du kan også købe eksfoliering ud fra ingredienser. I disse kategorier kan du blandt andet finde eksfoliering med AHA og BHA