Isntree

Isntree - Chestnut BHA 2% Clear Liquid


En mild og effektiv eksfolierende toner/peeling, der fjerner døde hudceller, snavs og overskydende sebum på din huds overflade med dens indhold af 2% salicylsyre.

Lager status

Produktet er på lager

219,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En mild og effektiv eksfolierende toner, der fjerner døde hudceller, snavs og overskydende sebum på din huds overflade med dens indhold af 2% salicylsyre. Yderligere kan toneren trænge dybt ned i dine porer og opløse gammelt sebum, der hjælper med at formindske tilstoppede porer. Toneren har yderligere en sebum(olie)-regulerende effekt, der er særlig kompatibel med fedtet hud. 

Hvis du ikke er vant til at bruge BHA anbefales det at toneren bruges 2-3 gange om ugen. Du kan optrappe bruget efter behov og hudtype.

Chestnut BHA 2% Clear Liquid indeholder salicylsyre og kastanjeskal-ekstrakt, der sammen hjælper med at opløse gammelt sebum og formindske synligheden af store og tilstoppede porer. Kastanjeskal indeholder tannin, som siges at formindske dine porer, reducere sebum og balancere vand-olie niveauet i din hud. Denne toner hjælper med at formindske fedtet hud samt at forebygge tilstoppede porer. Dette gør den nænsomt, uden at ødelægge din hudbarriere, grundet dens indhold af 3 slags hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et molekyle, der kendt for sine fugtgivende egenskaber. Molekylet tiltrækker en høj mængde fugt til huden og hjælper med at formindske tør og dehydreret hud. Derudover har hyaluronsyre udglattende egenskaber.

Efter kontinuerligt brug af Chestnut BHA 2% Clear Liquid vil du opleve at din hud bliver mere glødende og at synligheden af store porer samt fedtet hud formindskes.

Chestnut BHA 2% Clear Liquid er fri for æteriske olier, kunstig parfume, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Jane Kirk 18-04-2022

Denne BHA er fantastisk. Den er mild men stadig effektiv. Bruger den to gange om uge og den holder min hud i skak mod små urenheder jeg tit får på hagen.

Af: Anette 28-12-2021

Jeg kan simpelthen ikke få armene ned over denne her toner peeling! Jeg har mega sensitiv hud, som reagerer på mange ting... Jeg har kombineret hudtype også, samtidig med rosacea. Min hud er med andre ord PÆNT besværlig!
Men denne peeling toner fra ISNTREE med 2% BHA får min hud til at finde balancen igen. Når jeg tager den på om aftenen, minimerer den på en enkelt nat nye udbrud af knopper eller urenheder, der måtte være opstået i løbet af dagen.
Og uden samtidig at irritere min dødsarte hud!

Denne her peeling/toner er et lille mirakel på flaske, og jeg vil anbefale alle at indsætte den i deres aftenrutine efter rensen.
Jeg bruger den endvidere som lokal spot-treatment på knopper eller bumser, og som en mild peeling maske på vatrondeller. Den er en god multitasker og en jeg meget hurtigt lægger i kurven igen, når jeg har brugt de 200 ml i flasken. Så god er den simpelthen!

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Isntree - Clear Skin BHA Toner

En toner med BHA (salicylsyre) som formindsker urenheder, store porer og fedtet hud. Samtidig udglatter toneren også din hud så du får en mere ensartet hudtekstur, uden små knopper under huden.

169,00 kr.

Isntree - Clear Skin PHA Sleeping Mask

En eksfolierende sovemaske der giver en mere ensartet hudoverflade og en ungdommelig glød til huden. Sovemasken er baseret på en af de mest milde frugtsyrer, PHA, der nænsomt fjerner døde hudceller og forbedrer hudteksturen.

209,00 kr.

Isntree - Clear Skin AB Peeling Pads

Et 3-i-1 produkt, hvor du både får eksfolierende egenskaber og en dulmende toner/essens i det samme produkt. Denne simple peeling pad vil fjerne døde hudceller samtidig med at tilføre en stor mængde fugt.

219,00 kr.