Jumiso

Jumiso - Pore-Rest AHA BHA PHA Blackhead Wipe Toner Pad


En effektiv toner pad, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effekt toner pad, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud. Denne toner pad kommer fra Jumisos Pore-rest sortiment, der er udviklet særligt med henblik på at behandle porer, uren og dehydreret hud.

Pore-rest AHA BHA PHA Blackhead Wipe Toner Pad er baseret på AHA, BHA og PHA, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og giver mulighed for cellefornyelse og hjælper med at give din hud en mere ensartet tone og tekstur.

Toner padsene er især kompatibel med fedtet og dehydreret hud med bumser og akne-ar. 

Efter kontinuerligt brug af Pore-rest AHA BHA PHA Blackhead Wipe Toner pad vil du opleve at din hud bliver mere ensartet i hudtone og -tekstur, formindsket porer, akne og kontrolleret olie- og vand balance.

Pore-Rest AHA BHA PHA Blackhead Wipe Toner pad er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er vegansk

 

274 g (70 stk.)

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Jumiso - All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum

En koncentreret serum med Vitamin C som giver et boost af glød og fugt samtidig med at udjævne hudtonen.

164,00 kr.

Jumiso - All day Vitamin Nourishing & Recharging Wash-Off Mask

En fugtgivende og nærende ansigtsmaske der formindsker pigmentpletter, akne-ar og livløs hud. Ansigtsmasken tilfører din hud en stor mængde af glød, elasticitet og antioxidanter med indholdet af ”15-vitamin complex”

199,00 kr.

Jumiso - AC Cure No Pain No Gain Spot Cream

En spotcreme til dig der ønsker hurtig og effektiv spot-behandling af akne og urenheder. AC Cure No Pain No Gain Spot Cream indeholder silica, der hjælper cremen med at trænge dybt ned i huden og effektivt levere de aktive ingredienser.

189,00 kr.