Bestseller

Secret Key

Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel


En eksfolierende gel, som øjeblikkeligt fjerner døde hudceller. Produktet masseres på ansigtet i cirkulære bevægeler, og man kan straks se sine døde hudceller samle sig i små klumper, som man nemt kan skylle af.

Lager status

Produktet er på lager

89,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En eksfolierende gel, som øjeblikkeligt fjerner døde hudceller.

Produktet masseres på et tørt ansigtet i cirkulære bevægelser, og du kan straks se dine døde hudceller samle sig i små klumper, som du nemt kan skylle af efterfølgende.

Denne gel er baseret på en række naturlige ingredienser, som også giver fugt fugt og glød til huden. På ingredienslisten finder man b.la. collagen, hyaluronsyre, vitamin C, citronekstrakt, grøn-te vand, papayaekstrakt, aloe vera ekstrakt og kamilleekstrakt.

Efter eksfoliering med Lemon Sparkling Peeling Gel vil huden få nyt liv, man opnår en mere ensartet hudtone og døde hudceller være forsvundet, så du forhindrer tilstoppede porer.

Lemon Sparkling Peeling Gel er fri for parabener, silikone, sulfater, æteriske olier og udtørrende alkohol.

 

120 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Madelene 03-02-2022

Kæmpe fan - både min kæreste og jeg. Man får en lækker, blød og ren hud. Normalt får jeg hurtigt sebum opbygning ved næsen, men nu kan jeg godt gå 2 dage med kun almindelig rens uden at min næse bliver fedtet til. Jeg har købt den igen.

Af: Ditte 30-11-2021

Skuffet. Det er ikke døde hudceller, som man kan se, bare produktet som klumper sammen. Har prøvet at hælde lidt ned i vasken og køre det rundt, og der kommer også hvide klumper, altså 'døde hudceller'.

Af: Anne-Marie 11-04-2021

En meget lækker peel, som virkelig fjerner al tør hud i ansigtet. Bruger den også selvom jeg har tør og sart hud, men bruger den bare forsigtigt med let fugtet hud og hænder,- så virker den ikke så hård ved huden.

Af: Ida 10-04-2021

Det er en rigtig god eksfoliering, som fjerner døde hudceller med det samme. Den gør min hud blødere og mere ensartet.

Af: Birgitte Thygesen 10-04-2021

Jeg har brugt denne exfolieringsgel et godt stykke tid. Og jeg er STOR fan. Den efterlader huden silkeblød og med en flot glød. Når den anvendes skal man have lidt tålmodighed og virkelig massere den godt ind i huden. Det tager lidt tid inden man mærker den bedste effekt af peelinge, og det føles som om huden kan "nulres" af . Men det er det hele værd. Et godt tip er at huden skal være lidt fugtig inden den påføres, dog ikke for våd.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

Neogen - Bio-Peel Gauze Peeling Lemon

En eksfolierende pad, der både giver en fysisk og kemisk eksfoliering. Disse pads fjerner døde hudceller og renser porerne, så huden bliver efterladt glat og ren. Især god til dem, der gerne vil have en mere ensartet hudtone, og afhjælpe akne-ar og pigmentpletter.

229,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser - kan behandle rødme og store porer

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser (150 ml.)

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.