Isntree - Hyaluronic Acid Water Essence


En revolutionerende essens som intensivt fugter og nærer huden, samtidig med at den genopbygger en svag hud-barriere og forebygger dehydreret og tør hud.

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En revolutionerende essens som intensivt fugter og nærer huden, samtidig med at den genopbygger en svag hud-barriere og forebygger dehydreret og tør hud. Essensen indeholder 8 forskellige typer af hyaluronsyre, som arbejder dybt i huden for at genoprette et højt fugtniveau i huden. Efter påførelse bliver der dannet et fugtbeskyttende lag, så al fugten bliver låst inde i huden og du står tilbage med en flot glød. Med de mange ingredienser af høj kvalitet får du også tilført en anti-age og opstrammende effekt.

Hyaluronic Acid Water Essence fra Isntree har en optimal konsistens, så den tilfører næring, men samtidig absorberes øjeblikkeligt, uden at efterlade et fedtet lag.

Essensen har gennemgået en klinisk test, og er blevet stemplet som hypoallergen, med et irritations-indeks på 0.00. Derfor er denne essens også velegnet til dig med meget sensitiv hud.

 

Essensen er fri for parabener, silikone, sulfater, alkohol og syntetisk parfume.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Susanne 10-12-2020

Lækker konsistens og fugter rigtig godt.

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Jeg bruger den som en serum pga dens meget tykke konsistens. Den har lidt den der lettere sticky finish hyaloronic acid giver ofte. Den genere mig dog ikke. Giver en dejlig plump hud og giv en min hud en flot glød.

Af: Isabella 22-05-2020

Anbefales

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Isntree - Hyaluronic Acid Deep Moisture Water Mask

En sheet-maske med 3 forskellige slags hyaluronsyre der tilfører en dyb og intensiv fugt til din hud. Udover at tilføre næring til fugt-tørstig hud vil denne sheet-maske fra Isntree også danne en fugtbarriere i huden, så du forebygger fugttab og tør hud.

29,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Toner (200 ml.)

En fugtgivende toner med 3 forskellige slags hyaluronsyre der tilfører en dyb og intensiv fugt til din hud. Den tynde konsistens absorberes øjeblikkeligt af huden og efterlader dig med en fugtmættet og strålende hud.

149,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Toner Plus

En ekstra intensiv og fugtgivende version af "Hyaluronic Acid Toner" fra Isntree, til dem som har brug for en ekstra stor mængde fugt til deres hud. Denne version indeholder 5 slags hyaluronsyre og 7 forskellige botaniske ekstrakter, hvilket genopbygger en stærk fugtbarriere i huden.

189,00 kr.