10 step hudplejerutine (fedtet hud)


Dette sæt er sammensat af 10 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med fedtet hud. Disse produkter vil behandle og forebygge fedtet hud, samtidig med at behandle store porer.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

1.446,00 kr. 1.156,80 kr.

Om dette sæt

Dette sæt er sammensat af 10 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med fedtet hud. Disse produkter vil behandle og forebygge fedtet hud, samtidig med at behandle store porer.

Rutinen er sammensat af produkter, der er specielt udvalgt ud fra deres evne til at afhjælpe den fedtede t-zone og balancere fugtniveauet i huden. 

 

De skal anvendes på følgende måde
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

3 step hudplejerutine (store porer) 20% rabat

3 step hudplejerutine (store porer)

Dette sæt er sammensat af 3 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med store porer. Disse produkter vil behandle og forebygge store porer, ujævn hudtekstur og hudorme.

537,00 kr.
429,60 kr.
3 step hudplejerutine (sensitiv hud) 20% rabat

3 step hudplejerutine (sensitiv hud)

Dette sæt er sammensat af 3 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med sensitiv hud. Disse produkter er specielt udvalgt til sensitiv og følsom hud. De vil dulme rødme og styrke hudbarrieren samtidig med at de tilfører god fugt. Indeholder ingen parfume, parabener, udtørrende alkohol, æteriske olier og sulfater.

597,00 kr.
477,60 kr.
5 step hudplejerutine (tør hud) 20% rabat

5 step hudplejerutine (tør hud)

Dette sæt er sammensat af 5 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med tør. Disse produkter vil tilføre fugt og næring til den tørre hud og balancere fugtniveauet. Vil give glød og liv til din hud.

Ikke på lager
765,00 kr.
612,00 kr.