10 step hudplejerutine (rødme)


Dette sæt er sammensat af 10 produkter, som udgør en komplet hudplejerutine til dig, som gerne vil have behandlet rødme, irritation og inflammation i huden.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

1.520,00 kr. 1.216,00 kr.

Om dette sæt

Dette sæt er sammensat af 10 produkter, som udgør en komplet hudplejerutine til dig, som gerne vil have behandlet rødme, irritation og inflammation i huden.

Rutinen er sammensat af produkter, der er specielt udvalgt på grund af deres milde og rene ingredienser, og at de effektivt vil dulme rødme.

 

De skal anvendes på følgende måde
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

3 step hudplejerutine (tør hud) 20% rabat

3 step hudplejerutine (tør hud)

Dette sæt er sammensat af 3 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med tør. Disse produkter vil tilføre fugt og næring til den tørre hud og balancere fugtniveauet. Vil give glød og liv til din hud.

Ikke på lager
487,00 kr.
389,60 kr.
3 step hudplejerutine (bumser) 20% rabat

3 step hudplejerutine (bumser)

Dette sæt er sammensat af 3 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med bumser. Produkterne vil udrense olier fra porerne, som tilstopper huden og formindske rødme samt inflammation i huden.

507,00 kr.
405,60 kr.
5 step hudplejerutine (anti-age) 20% rabat

5 step hudplejerutine (anti-age)

Dette sæt er sammensat af 5 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med moden hud. Disse produkter vil behandle og forebygge fine linjer, slap hud samt pigmentpletter.

985,00 kr.
788,00 kr.