10 step hudplejerutine (sensitiv hud)


Dette sæt er sammensat af 10 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med sensitiv hud. Disse produkter er specielt udvalgt til sensitiv og følsom hud. De vil dulme rødme og styrke hudbarrieren, samtidig med at de tilfører god fugt. Indeholder ingen parfume, parabener, udtørrende alkohol, æteriske olier og sulfater.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

1.670,00 kr. 1.336,00 kr.

Om dette sæt

Dette sæt er sammensat af 10 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med sensitiv hud. Disse produkter er specielt udvalgt til sensitiv og følsom hud. De vil dulme rødme og styrke hudbarrieren, samtidig med at de tilfører god fugt.

Indeholder ingen parfume, parabener, udtørrende alkohol, æteriske olier og sulfater.

 

De skal anvendes på følgende måde
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Jane 19-03-2022

Har længe overvejet dette sæt, men var usikker på om den passede til sensitiv og kombineret/ dehydreret hud. Har nu brugt de forskellige produkter, dag og aften i næsten en uge.
Og de fungere fantastisk! Min hud er blød og mættet. Beroliger min hud når jeg bruger acid eller retinol.
Når jeg har brugt retinol så afslutter jeg med soon jungs sleeping maske som passer perfekt ind i dette sæt.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House - My Beauty Tool Lovely Etti Hair Band

Et sødt pandebånd, der kan anvendes når man laver sin hudpleje-rutine eller lægger makeup, for at håret ikke forstyrrer eller bliver vådt.

49,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Patch Super Thin

En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

34,00 kr.

SKIN1004 - Madagascar Centella Ampoule (55 ml.)

Denne serum fra SKIN1004 er udviklet til at opbygge en stærkere hudbarriere og til at hjælpe med at regulere din huds olie/vand balance, så du opnår et mere optimalt fugtniveau.

169,00 kr.