3 step hudplejerutine (normal hud)


Dette sæt er sammensat af 3 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med normal hud. Disse produkter vil tilføre fugt og holde din hud i god stand.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

507,00 kr. 405,60 kr.

Disse produkter indgår i rutinen
Om dette sæt

Dette sæt er sammensat af 3 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med normal hud. Disse produkter vil tilføre fugt og holde din hud i god stand. Samtidig forebygges fine linjer og pigmentpletter.

 

De skal anvendes på følgende måde
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Koreansk hudpleje - Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ - kan behandle tør hud, rødme, dehydreret hud, fine linjer og rynker

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelige solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

169,00 kr.
3 step hudplejerutine (sensitiv hud) 20% rabat

3 step hudplejerutine (sensitiv hud)

Dette sæt er sammensat af 3 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med sensitiv hud. Disse produkter er specielt udvalgt til sensitiv og følsom hud. De vil dulme rødme og styrke hudbarrieren samtidig med at de tilfører god fugt. Indeholder ingen parfume, parabener, udtørrende alkohol, æteriske olier og sulfater.

597,00 kr.
477,60 kr.
5 step hudplejerutine (normal hud) 20% rabat

5 step hudplejerutine (normal hud)

Dette sæt er sammensat af 5 produkter og udgør en komplet hudplejerutine til dig med normal hud. Disse produkter vil tilføre fugt og holde din hud i god stand.

Ikke på lager
895,00 kr.
716,00 kr.