AMPLE:N - Hyaluron Shot Emulsion


En let og fugtgivende emulsion, der tilfører din hud en masse fugt samt beskytter din hud mod frie radikaler og styrker din hudbarriere.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let og fugtgivende emulsion, der tilfører din hud en masse fugt samt beskytter din hud mod frie radikaler og styrker din hudbarriere. Denne emulsion holder på fugten i huden og giver din hud fugt hele dagen.

Hyaluron Shot Emulsion tilfører din hud en stor mængde fugt og efterlader huden med en ungdommelig glød med dens panteret xylitol-kompleks og hyaluronsyre. Disse ingredienser sørger for at holde din hud fugtet hele dagen, samt er hyaluronsyre kendt for sine anti-age egenskaber ved at tilføre fugt til de fine linjer. Derudover indeholder Hyaluron Shot Emulsion perle-ekstrakt, som indeholder aminosyre og mineraler, der hjælper på at styrke samt forebygge din hudbarriere mod de frie radikaler. 

Emulsion er en lettere version af en hudcreme, som er vandbaseret og er derfor tyndere og lettere end de fleste cremer. Denne emulsion har en let mælke-lignende konsistens, der er hurtig absorberende og efterlader huden glødende. Emulsionen er velegnet for både den fedtet hudtype samt tør hud, da emulsionen både tilfører huden fugt samt holder på din huds fugt hele dagen. 

Efter kontinuerligt brug af AMPLE:N - Hyaluron Shot Emulsion vil du opleve, at din hud bliver fugtmættet og har en ungdommelig glød. 

AMPLE:N - Hyaluron Shot Emulsion er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater og udtørrende alkohol.

 

130 ml.

 

Tip: Emulsionen kan anvendes alene eller efterfølges en hudcreme.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

AMPLE:N - Hyaluron Shot Toner

En fugtgivende og nærende toner, der vil hjælpe med at øge din huds fugtniveau og styrke din hudbarriere. Toneren vil formindske tør og dehydreret hud, samtidig med at den forebygger irritation og rødme.

139,00 kr.

AMPLE:N - Hyaluron Shot Light Ampoule

Et koncenteret serum med et højt indhold af hyaluronsyre, hvilket vil tilføre en høj mængde af fugt og glød til din hud. Dette serum har en let konsistens, så det ikke efterlader en fedtet overflade.

179,00 kr.

AMPLE:N - Hyaluron Shot Sun Care SPF50+ PA++++

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade en hvid hinde/et fedtet lag på din hud.

169,00 kr.